Candy Crush Episodes

Seisuga 10 Juuni 2013, Candy Crush Saga on 395 tasanditel moodustatakse 27 episoodide Facebook versioon, ja esimene 365 tase on saadaval Candy Crush app versioon.

Iga episood on 15 tasanditel välja arvatud jaoks kahe esimese episodes, mis on ainult 10..

Candy Crush Saga kasutab rutiinne avada episoodid. Esimesed kaks episoodi on tasuta; iga episoodi järel vajab mängija kutsuda kolm Facebook sõpru aidata mängijal “saada rongis”, või avada järgmise episoodi. Episoode oleks võimalik ka koos Facebook krediiti, ühe Facebook krediidi asendab üks sõber avamiseks vaja. On meetodeid, et saada Candy Crush Free .

Episood Ei. Episode Tasemed
Candy Town 1 1-10
Candy Factory 2 11-20
Limonaad Lake 3 21-35
Chocolate Mountains 4 36-50
Mündiseep Meadow 5 51-65
Easter Bunny Hills 6 66-80
Bubblegum Bridge 7 81-95
Soolane Canyon 8 96-110
Peppermint Palace 9 111-125
Wafer Wharf 10 126-140
Piparkoogid Glade 11 141-155
Pastille Pyramid 12 156-170
Cupcake Circus 13 171-185
Caramel Cove 14 186-200
Sweet Surprise 15 201-215
Crunchy Castle 16 216-230
Chocolate Barn 17 231-245
Delicious hanged 18 246-260
Holiday Hut 19 261-275
Candy pilvisus 20 276-290
Jelly Jungle 21 291-305
Soolane Shores 22 306-320
Munchy Monolith 23 321-335
Pearly White Plains 24 336-350
Fudge saared 25 351-365
Pudding pagood 26 366-380
Lagrits Tower 27 381-395


  1. Whenever I ask my facebook friends for help unlocking the next episode, I click to accept their gift, but I never get moved to the next episode. I end up having to go online and buy it. What’s going on?

  2. Michael Hauser ütleb:

    you just have to wait. the game is full of lags or connection problems that I believe may be intentional. they look to cash in on your impatience. the higher up you get, the longer it seems to take. 6 tööaeg, 12 tööaeg, and this time I am waiting over 12 tööaeg. maybe 24 this time? I guess I’ll have to wait and see. I’m not paying!!

  3. i am on peppermint palace episode bt its nt unlock.plz rl me how i unlock dis to move to the next 9th episode
    ..plz mail me nd guide me how to unlock..plzzzzz

Speak Your Mind