Tingkat Candy Basah 30 kanggo 35

  Candy Crush Saga takes an interesting turn as you hit the 30’s, akeh kaya urip aku Upaminipun! Tingkat 30 iku kabeh babagan nempel cherries lan hazelnuts. Iku trobosan mati karo mound cilik rock Candy sing mung njupuk siji tresna disintegrate. Nanging iku penting sing nindakake iki sadurunge kebangkrutan bahan Anda […]

Tingkat 147 – Pramila kita sengit iku, lan kepriye bisa ngalahake

Tingkat 147 salah siji sing tingkat layu Candy Basah fun, wis akeh unsur sing gabungan kanggo nggawe iki frustratingly hard 'saga'. Kaping pisanan desain Papan Panjenengan ora katon banget intimidating nganti sampeyan kelingan sing Candy Panjenengan ora tiba terus nganti nemu liwat ing 'Cut metu’ wilayah. Iki Anang hilang […]

Tingkat 65 – Demystified

& Nbsp; Tingkat 65 misale jek dadi Edo Candy Basah utawa mbobol, ana temenan wong sing stubbornly perang ing ora ngeculke iki tataran asor wong, lan kang menehi kritik dening tumpukan saka kanca aku wis loitering iki titik iki, iku lunga 'ok aku metu' ana. Saiki iki mbok menawa bab sing apik, teu […]

Candy Basah Survival – Tips sampeyan kudu ngerti

Ana akeh saka cilik petunjuk lan tips sing bakal nggawe Candy Basah game muter sethitik luwih gampang, sawetara sampeyan bisa uga wis ditemokaké kanggo dhewe, lain mungkin sedikit lebih jelas lan hasil kecanduan ketok! Ing sembarang tingkat iku kanggo mbantu ngerti okehe dina iki ketoke […]

Khusus candies lan Super kombinasi

Salah satu relatif serius babagan panutup lagu serius numpak kereta Candy Basah mangerténi pentinge 'khusus' permen; musicO gedhe-gedhe, kebungkus gedhe-gedhe lan tau éca Coklat Bintik! Dadi carane aja kowe babagan nggawe iki permen kuat smashing kaluhuran? Uga sawijining relatif sederhana yen sampeyan njaluk digunakake kanggo pangling lan manipulating pola lan […]

Candy tresna Saga – Tingkat 50

Tingkat 50!…Sampeyan wis digawe apik kemajuan, sampeyan lagi temtunipun njupuk nyumerepi iki bisnis Candy Basah, nanging yen sampeyan nemu dhewe loro utawa telu jellies adoh saka Mbusak iki wektu Papan lan wektu maneh, ngaso njamin sing ora piyambak! Ing kawitan marketing bisa koyone relatif gampang nanging tanpa sawetara beruntung nganggo lan […]

Jawadwipa macet Candy Basah – Sanity nyimpen diwenehi lan Tip

& Nbsp; Ana pitakonan, Sawetara tingkat Candy Basah hard lan maneh sampeyan macet kanggo harder iki tingkat koyone. Nalika aku njaluk menyang titik frustasi ana iku sawetara aku nyoba sing Mei utawa uga ora nggawe apa prabédan nyata, nanging aku tansah njaluk ana ing mburi! […]

Tingkat 421 - Sampeyan kudu Bobodoran!

Wow Level 421! Ku kira saiki sampeyan wis dawa kiwa konco kabeh 'normal' kanca lan bisa kroso Luwih puas 'ahli', kenapa tidak! Sampeyan wis ulig dalan liwat ton permen, digawe saben kombinasi…dlm rangkap tiga, ngalahake angin puyuh lan tornado, bingung kabeh-akeh coklat squares, ngankat Jelly terjangkau wilayah, digawe daging cincang metu pizza […]

Ngatur non-game Facebook kanca lan Candy Basah

Kaya paling iku ing gesang, Candy Basah luwih nyenengake karo kanca-kanca, lan kanca liyane sing duwe luwih macem (lan trep) iku! Nanging sapa karo sehat urip Facebook mangerténi carane angel bisa kadhangkala dadi kanggo ngatur telpon 'manis manis' candied kecanduan lan tetep everyone ing dhaftar kanca seneng. Nanging […]

Candy Basah Kding Cartoon (freckles)

Candy Basah akèh kabèh luwih saka switching permen, jempol nutul, otak nggodha…Sawijining Saga! lan bagian iki magis mistis lelampahan iki ngembangaké bakat kanggo nggawé khusus permen. Apa luwih apik saka sing nggawe Candy sing wipes Papan werna siji? Inggih Mungkin teaming munggah karo belang […]

Facebook