Candy tresna 165

Candy tresna Tingkat 165 liya siji angel.
Kang sepisanan, mriksa sembarang combos sing bisa digawe. Tunggal kang ngudani ing weakest, dadi manawa yen njaluk bom werna jejere, jeblugan iku adoh, kang bisa gawe prabédan gelar ing Papan katon ing 2 gambar ngisor (sadurunge – sawise). Saiki, sampeyan kudu wis loro-lorone ndhuwur iku cetha samubarang coklat, sampeyan isih bisa kanggo kemajuan yen 1 sisih bakal diblokir, nanging supaya tingkat liyane angel. Yen loro-lorone sing diblokir lan sampeyan ora tak cara liyane kanggo njupuk iku mati, puniko game over.Next, Panjenengan prioritas utama ing tingkat punika candies biru, sing mbutuhake akèh mau kanggo ngrampungake level, sing ijo lan kuning bakal fade mati nalika proses liwat tingkat, supaya ora isa kanggo akeh babagan. Uga manawa apa bom sing tiba dhateng Papan ana ing posisi kanggo dijupuk metu, yen ing posisi wis lan isih nduwe dicokot kanggo pindhah ampe iku explodes, ninggalake lan fokus sisih liyane Menawi punika ing salah siji sisih (adoh ngiwa / tengen). Nanging, aja lali ngisor sing kudu ora tekan pucuk dhuwur, yen ora, spasi bakal matesi lan ora cukup Blues bakal mudhun menyang. Ing kumpulan wong dianjurake punika belang + werna bom, amarga bakal njupuk metu wilayah lan pinggir, kang tegese pejabat coklat ing Papan bakal crumble.

Komentar

  1. Steph ngandika:

    I have been on level 165 for weeks, and out of sheer frustration, and having done all the recommended things, I am on the verge of giving Candy Crush up. Please help. A lot of my C Crush friends get help from me they would no longer get if I stop playing. Why have you made it so difficult?

  2. Go for the blues, you’ll knock the yellows and greens out by default. Try to combine a color bomb with a striped candy to take out the rest. That’s how I did it :)

  3. How can I get more blues? They position the bombs that there is no way you can take them out.
    Bomb will get me every time. I always concentrate on blue but have few of. Them .
    . Hardly ever get a chocolate sprinkle.

  4. I’ve played this level now probubly one hundred times. I am erasing it after this post and will never download another king game. This level is absolutely designed for you go spend money to pass.

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook