Candy tresna 29

Candy tresna 29 salah siji saka tingkat liyane angel.

Kita Cidra lan tips for Candy tresna Tingkat 29 punika :

– Fokus ing nggawe Specials banjur digunakake kanthi cepet asap tinimbang gadhah garis tiga!

– Bisa saka ngisor – Deleng cocog kanggo cedhak ngisor. Padha gawé sing cocog paling cascading, ngewangi langit liyane jellies saben pamindhahan. Gunakake cocog vertikal cedhak ngisor banget. Horisontal cocog mung nyelehake padha werna telu lan mrodhuksi kathah kurang cocog cascading.

– Busak metu gulali sing frosted lan sudhut kawitan – Tingkat 29 iku kabeh babagan Specials

– Terusake planning Folks kanggo nyelehake candies daya jejere saben liyane kanggo gain saka daya kombinasi Candy

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook