Candy Basah Kding Cartoon (freckles)

Candy tresna akèh kabèh luwih saka switching permen, jempol nutul, otak nggodha…Sawijining Saga! lan bagian iki magis mistis lelampahan iki ngembangaké bakat kanggo nggawé khusus permen. Apa luwih apik saka sing nggawe Candy sing wipes Papan werna siji? Uga Mungkin teaming munggah karo Candy belang utawa freckle liyane iku luwih apik sethitik nanging sampeyan njaluk Pendhaftaran mabur, iki gulali sing Handy! …Sawetara bakal ngomong iku 'bom'! Kabeh sing perlu apa wis ngumpulake lima candies saka werna padha, ora kudu gampang kaya muni nanging kabar becik ana sawetara diwenehi Handy elinga nalika nyoba kanggo nggawe iki kelakon!

Kapisan gulung horisontal, banjur geser vertikal lan banjur ana cara kanggo nyetel munggah dening nemokake rong pasangan saka rong, salah siji horisontal utawa vertikal dipérang dening liyane beda colored Candy, banjur puniko prakara saka mlaku candies liwat tengah nganti sampeyan mencet warna tengen. Tombol kanggo iki ngremekake ing candies mung ing cagak tengah tanpa ngganggu loro set ing salah siji sisih.

IMG_5291

Conto saka horisontal lan vertikal pesawat munggah (abang candies)

Kding bom sing bisa paling migunani kabeh candies, piyambak padha bisa diuripake karo sembarang Candy kanggo mbusak saben Piece saka sing werna ing Papan, iki utamané Handy menawa Candy dikunci ing sele utawa digunakake dipunjangkau. Ngerti carane nyiyapake lan nggawe gedhe kombinasi bisa ateges ing antarane lungguh ing Papan kanggo minggu utawa chugging terus liwat nganggo nyisakke gesang prabédan wutuh, bakal dadi tegese kula ngomong tingkat 65 ing kasunyatan gampang? Uga gampang nalika sampeyan bisa ngeset Papan ngresiki bom dibutuhake.

Run candies ijo antarane loro biru set

Banjur coba maneh kanthi ngosongake luwih saka iku asli, ing kasus iki oranye.

Kang dropped mudhun biru sing dibutuhake!

Minangka gerakane sing winates nalika ngremekake Candy sampeyan kudu goleki cara kanggo secara harfiah njaluk bang paling kanggo Buck, menawi bang paling gedhe iku nalika tim munggah loro freckles, iku runtut clears Papan karo satisfyingly biasa kilat badai.

Nalika tim munggah bom werna karo Candy belang efek uga cantik nyengsemaken, iku èfèktif dadi saben Candy saka werna menyang Candy belang sing banjur mbledhos. Sampeyan ora bisa ngontrol arah kang padha lunga tapi pasti Handy ing Mbusak papan lan sik njongko sembarang panggonan angel.

A bom Candy dikombinasikaké karo Candy kebungkus iku padha nanging tanpa minangka akeh 'oomph' bakal pemicu urutan loro bagean. Kaping pisanan bakal nguripake kabeh candies sing werna menyang bom kebungkus lan nyetel wong mati banjur bom Candy awon muter lan mbusak liyane acak Candy werna. Sawijining ora jeblugan paling efektif nanging mesthi serves waé ing sawetara kahanan, iku uga nyenengake yen seneng ndamu iku munggah aku guess!

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook