Candy tresna kombinasi

Candy tresna ngidini sampeyan sampeyan pertukaran loro astamiwa Candies kanggo nggawe beda, liyane kuat saka efek sing cocog karo wong siji.

Kerep loro paling apik Candy tresna kombinasi punika sprinkle donut bolongan, kebungkus Candy lan Candy diudani.

Utilising iki kombinasi bisa mbusak mayoritas the Papan. Iki pendekatan bisa uga bantuan sampeyan mbusak mati Candy Papan utawa angel kanggo nggayuh candies.

Uga worth kang lagi nyimak sing sawetara Candy tresna kombinasi bisa luwih apik saka wong tartamtu ing Boards. Contone nggabungke sing kebungkus karo Candy belang nggawe 3×3 Mbusak path – this combinations seem most effective on the bottom rows of a “woh” Papan.

A bom werna plus belang Candy kumpulan wong becik kanggo njupuk sele bêsik sing macet ing angel tekan wilayah conto. corners. Uga werna bom plus a Candy kebungkus nggawe macem-macem explosions sing bisa nyisihaken saka pamblokiran coklat.

Some levels have deliberately difficult to reach candy e.g Candy tresna Tingkat 181 lan iki pendekatan punika cara mung kanggo njaluk sasi iki. Another tip is that a a wrapped candy swapped with another wrapped candy will ignite a 6 dening 4 square which can clear a huge on the Board.

Sampeyan kudu njupuk proses sing nyoba lan kesalahan ing sawetara Papan kanggo bisa metu nalika paling apik kanggo gabungke Candy. Wigati uga ing “reresik path” saka sawetara candies.

Yen sampeyan duwe tambahan migunani please nggawe komentar!

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook