Candy tresna episode

Ing 10 Juni 2013, Candy tresna Saga nduweni 395 tingkat dumadi ing 27 episode ing versi Facebook, lan pisanan 365 tingkat kasedhiya ing Candy tresna app versi.

Saben Babagan nduweni 15 kajaba kanggo tingkat loro episode, kang mung duwe 10..

Candy tresna Saga nggunakake tumindake kanggo mbukak kunci episode. Antarane loro episode ingkang bebas; saben Babagan sesampunipun mbutuhake pamuter kanggo ngajak kanca-kanca liyane telu Facebook bantuan pamuter kanggo “njaluk ing Sepur”, utawa kanggo mbukak kunci Babagan sabanjure. Ing episode bisa uga ora dikunci karo Facebook kridit, karo siji Facebook kredit ngganti siji kanca sing mbukak kunci. Ana Techniques kanggo njaluk bantuan Candy tresna gratis .

Babagan Ora. saka Babagan Tingkat
Candy kutha 1 1-10
Candy pabrik 2 11-20
Lemonade Lake 3 21-35
Coklat Pagunungan 4 36-50
Minty Meadow 5 51-65
Paskah Bunny bukit 6 66-80
Bubblegum Bridge 7 81-95
Salty canyon 8 96-110
Peppermint Palace 9 111-125
Wafer Wharf 10 126-140
Gingerbread Glade 11 141-155
Pastille bentuk piramida 12 156-170
Roti cengkir Circus 13 171-185
Caramel Teluk cilik 14 186-200
Manis Surprise 15 201-215
Crunchy Bèntèng 16 216-230
Coklat kandhang 17 231-245
Éca Drifts 18 246-260
Holiday Hut 19 261-275
Candy mega 20 276-290
Sele Jungle 21 291-305
Savory gisik 22 306-320
Munchy Monolith 23 321-335
Pearly putih dhataran 24 336-350
Fudge Kapuloan 25 351-365
Godher Pagoda 26 366-380
Licorice menara 27 381-395

Komentar

  1. Lisa ngandika:

    Whenever I ask my facebook friends for help unlocking the next episode, I click to accept their gift, but I never get moved to the next episode. I end up having to go online and buy it. What’s going on?

  2. Michael Hauser ngandika:

    you just have to wait. the game is full of lags or connection problems that I believe may be intentional. they look to cash in on your impatience. the higher up you get, the longer it seems to take. 6 jam, 12 jam, and this time I am waiting over 12 jam. maybe 24 this time? I guess I’ll have to wait and see. I’m not paying!!

  3. i am on peppermint palace episode bt its nt unlock.plz rl me how i unlock dis to move to the next 9th episode
    ..plz mail me nd guide me how to unlock..plzzzzz

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook