Candy tresna kanggo BlackBerry

Candy tresna lagi diputer nang endi wae lan para sukses damel London basis pemilik Sang Prabu ing donya sing paling populer sosial game developer

Luwih saka 66 yuta wong muter Raja game donya ing basis saben – 14 yuta liyane saka sadurungé paling dhuwur titik Zynga Nanging ing game mung kasedhiya ing platform ngisor:

  • Telpon Android lan tablet
  • Apple telpon, tablet lan MAC
  • Windows PC iku minangka Motong mudhun versi

Nanging sampeyan bisa muter Candy tresna ing BlackBerry dening muter kasebut ing BlackBerry 10 browser

  • log menyang akun Facebook
  • milih versi desktop situs
  • Panelusuran Candy Saga tresna, lan banjur pindhah menyang kaca game,
  • puniko lampu kilat basis game lan lumaku nggoleki ing browser BlackBerry nanging ana sawetara watesan kaya iku ora formated kanggo Résolusi.

Iku ora dienggo lan wiwit iku migunakake facebook ID kanggo nyimpen kabeh prestasi lan tingkat, sampeyan ora bakal kelangan prestasi utawa skor.

Kanggo lobi Sang Prabu kanggo nggawe versi saking Candy tresna kanggo BlackBerry:

Twitter:@ CandyCrushSaga
Email:king.com Contact us

Komentar

  1. jffoisy ngandika:

    Carane teka ana versi Candy tresna kita, BlackBerry usées ???

  2. Nathalie ngandika:

    Komentar Je fais pour telecharger Candy tresna sur ma tablette BlackBerry

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook