Candy tresna kanggo siji HTC

Candy tresna iku kanthi kompatibel karo HTC siji lan Candy tresna download kene:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.king.candycrushsaga&hl=en

Ing HTC Salah paling anyar kapal penggedhe Android piranti saka HTC lan Samsung nggabungke nggumunke rancangan, an outstanding display and a host of innovative features to make one of the most advanced smartphones on the planet and ideal for Candy tresna kanggo siji HTC

Ing 2012, the HTC One X was the flagship Android phone that didn’t get enough respect. Despite offering a much brighter screen and a more premium design than the Galaxy S III, Samsung mlayu adoh karo lomba smartphone.

Kang saka HTC iku gedhe lan telpon bisa rangkuman minangka:

Pros: Stunning design; Banget 1080p tampilan; Sora lan sugih dual pamicara; Remot kontrol TV kanggo fungsi; Kamera cemlorot ing kurang cahya; Cepet banget kinerja

Cons: Odd button arrangement; Ora pangisian daya nirkabel; Zoe ngrasa a gimmicky dicokot; Bisa dadi babagan kanggo operate karo tangan siji
Ing putusan: The HTC One’s jaw-dropping design, apik sedheng cahya kamera, seger pendekatan kanggo Layar ngarep lan roso kagum

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook