Candy tresna kanggo Sedulur

Candy tresna kasedhiya ing sawetara nambah saka piranti kayata Fire Sedulur.

Candy tresna Saga bakal bisa ing Fire.

Iku cepet lan gampang kanggo ngundhuh lan nginstal saka goodereader app nyimpen.

Instructions:

Go to GoodEreader.com

banjur App Store banjur tengen tangan sampeyan bisa milih ngundhuh Toko App supaya bisa akses gampang app

Golek tresna Candy lan ngundhuh nanging sampeyan kudu nguripake ngidini sumber sumber sing ora dingerteni ing piranti ing Sedulur kawitan.

Liyane opsi iku kanggo nginstal Candy tresna kanggo Sedulur:

1. Ngundhuh lan nginstal app ing pasar Amazon disebut Gambar Expert.
2. Go kanggo setelan ing Fire Sedulur.
3. Pilih "piranti" opsi
4. Pilih "On" opsi kanggo "Allow panginstalan aplikasi" saka sumber sing ora dingerteni.
5. Now download the Candy tresna Saga app file onto your computer: http://www.mediafire.com/download/odcqfcn3vrgncg7/Candy_Crush_Saga_1.13.1.apk
6. Plug ing Fire, and copy the Candy tresna Saga file menyang Fire.
7. Bukak File Expert lan nemokake panginstalan (.apk) file and then choose install!

 

 

Komentar

  1. zeldaspence ngandika:

    why you cant play candycrushsaga on kindle fire hd

  2. andrea ngandika:

    I did install but unable to connect to Facebook to get tickets !help

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook