Candy tresna gratis urip

Siji migunani kanggo ngapusi Candy tresna gratis urip kaya nderek:

Yen sampeyan muter ing piranti lan ora nggunakake Facebook, sampeyan bisa nguripake jam ing piranti ahead 2 jam, lan banjur tetep Candy ngremekake kanggo kabeh wengi dawa…

Kanggo nggawe pangowahan iki ing iPhone

. Go kanggo Setelan > Umum> Tanggal & Wektu > Setel Wektu Off > Setel Tanggal lan Wektu > Tambah jam loro maju lan 4 liyane urip ing game.

Kanggo nggawe pangowahan iki ing Android

Go kanggo Setelan > Tanggal lan Wektu

Sampeyan bakal pungkasanipun kudu mbayar maneh wektu, nanging gawe jadwal sing nalika sampeyan lagi turu tho. Elingi kanggo ngganti wektu saka PM PM yen arep tengah wengi kepungkur.

Komentar

  1. Kaya

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook