Candy tresna Tingkat 342

Candy tresna Tingkat 342 punika temtunipun siji saka tingkat paling angel supaya adoh.

Ing kerumitan njaluk akeh harder minangka ora ing tingkatan skill required.

Kanggo pass Tingkat iki kene sawetara hints lan tips:

  • Tansah mripat sing metu kanggo jellies umpetaken ing Ès krim pamblokiran
  • Ing jellies ndhelikake miturut roti kebentuk sing acak kanggo saben game saka tingkat 342 lan ora ana cara kanggo marang kang mau lagi ndhelikake a sele supaya mbutuhake lan unsur saka luck
  • A strategi disaranake punika ninggalake iwak ing sele nganti pungkasan. Digunakake banget awal badhe sampah ing Mbusak sing luwih gampang tekan jellies umpetaken ing ngisor lapisan ndhuwur kue mangkuk.
  • Iku banget angel kanggo njaluk kabeh kue mangkuk ing gerakane normal diparengake.
  • Fokus ing Mbusak ndhuwur pisanan saka saluran kue mangkuk, bakal nggawe tugas akeh luwih gampang. Nanging ora watak cerobo jellies sing katon ing Papan banget, utamané ndhuwur saben.
  • Nggunakake Mega combos kaya sing cocog karo Strip kebungkus candies badhe uga bantuan ing ngancurake ing harder kanggo nggayuh kue mangkuk. A iwak matched karo Pelangi sprinkles badhe uga bantuan amarga bakal mutate menyang akeh iwak lan mbusak kathah saking candies
  • Kemudi langit sing cocog karo iwak banget awal – yen banjur nyoba andmatch karo diudani Candy utawa kebungkus Candy kanggo biaya liyane.

 

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook