Tingkat Candy Basah 30 kanggo 35

 

30z

30a

Belang candies bisa muter peran banget migunani yen dipanggonke tengen.

Candy tresna Saga takes an interesting turn as you hit the 30’s, akeh kaya urip aku Upaminipun!

Tingkat 30 iku kabeh babagan nempel cherries lan hazelnuts. Iku trobosan mati karo mound cilik rock Candy sing mung njupuk siji tresna disintegrate. Iku Nanging penting sing nindakake iki sadurunge kebangkrutan úa ing dhewek, digunakake nemu kathah luwih rumit minangka serangan sisih banjur dibutuhake. Saiki sampeyan bakal sok dong mirsani sing umumé nalika úa Panjenengan nyelehake mudhun padha biasane mung teka siji ing wektu, supaya menehi apik salah siji bisa sing asli utawa karo paling Boards Yahoo kanggo amba hit sing nimbulaké paling korban Candy.

30

Iki Candy rock mung njupuk siji impact numpes.

 

Displaying photo 3.PNGTingkat 31 punika Papan kebon Candy khusus, ana sakbenere ora cara kanggo nyirnakake sele dening cara ngremekake tradisional. Ing paling apik sampeyan bisa megawekake loro Candy bom digabungake bebarengan mbusak Papan bebarengan lan kanggo kabeh. Even on their own colour Bombs are a good option to aim for as there is only three different types of candy on the board. Yen sampeyan bisa nggunakake vertikal belang candies kanggo ngalahake metu sele, iki bakal bisa Nanging bisa angel njupuk sing padha kempal karo ngendi padha kudu pindhah, in this case a striped/ wrapped combo is more effective.

31 31b31a

Tingkat 32 namung dicokot fun! Aku seneng tingkat wektu, they are a great excuse to smash candies in sembarang kang way you please! Mesthi ing ageng jeblugan ing luwih kanggo nulis biji TCTerms lan mung nyata tombol tip for sukses punika tetep mripat metu kanggo 5+ gulali sing menehi liyane 5 detik ing jam, tresna cukup iki lan sampeyan bakal golek dhewe ing ndhuwur leaderboard!

32

Tingkat 32, Nambah terkenal wektu kanthi keno lan ngremekake 5+ candies.

33

Tingkat 33, move smart!

Tingkat 33 mbutuhake strategi sethitik ing syarat-syarat sugared ekonomi, gerakane sing winates dadi maneh sampeyan pengin njaluk paling gedhe 'bang’ kanggo Buck. Papat squares set sing silih magepokan minangka kolom tiba saka pamblokiran ndhuwur kanggo dhasar lan explosions uga tekan antarane, nanging bisa dadi cilik sing ngakali. Nanging kanggo mbantu bisa saka ndhuwur mudhun lan tansah njupuk kauntungan saka sembarang kombinasi sing nyatane perlu wong.

 

Tingkat 34, Watch for the fast fall

Tingkat 34 at first glance can be a little scarey, but it really is harmless once you get used to the way things travel. You’re again asked to bring the ingredients down to the bottom yet there are great big gaps in the board. Kabar apik iki kesenjangan dont mengaruhi cara candies tiba, padha isih teka terus mudhun (oh ya ana soko goleki nerusake kanggo ing mangsa!) Masalah padha nindakake saiki iku ana kurang candies lan wilayah kang nggawe kombinasi, this however may work in your favour if you find it easier to spot potential combinations. Oh lan kabar becik úa medun luwih saka siji ing wektu!

35 Tingkat 35 appears to trip up (or stall) a of of people, a broken central column and pesky little side pockets add that extra degree of difficulty. The board however is otherwise open, you have a great deal of area in which to set up and make your big combos, and big combos are exactly what this board needs.

35b35a

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook