Candy tresna Bingung Kula gesang

Aja supaya sampeyan tetep kalah Panjenengan gesang tartamtu kanggo kowe facebook kanca EG. ing dreaded Candy tresna Lost sandi urip

Sampeyan ora duwe liyane saka 5 gesang. Padha mung mlaku yen lagi tartamtu kanggo sampeyan yen ing 5 gesang.

Tetep gesang minangka bali-munggah mung pilihan (bonus) kaparingaken déning pangembang kanggo seneng game seluler. Sampeyan ngirim ora ana minangka versi Facebook
ora duwe fungsi iki dipun ginakaken Empu sampeyan nemokake

Ing Facebook, sawise sik njongko jumlah maksimum sing kasedhiya gesang, kabeh liyane gesang ditampa kanthi otomatis ilang. On seluler, iki urip sing katahan nganti sesi Facebook kadaluarso.

Raja pangembang ngirim “ndandani” iki kekurangan kanggo kedhaftar wiwit iku aku cukup lan ora adil trick.

Kirim komentar ing ngisor iki yen sampeyan wis iki Jeksa Agung bisa ngetokake!

Komentar

  1. Kim Morris ngandika:

    Aku tetep kalah sandi karcis kanggo tingkat sabanjuré….Aku klik ing lan nampa tingkat nanging 66 ora gelem mbukak

  2. Ya, iku kedaden kanggo kula dina. On sandi iPad aku 47 gesang disimpen munggah lan akeh ekstra gerakane. Aku ditarik ing game saka foto sandi liwat FB. Aku ora muter ana justilled munggah. Banjur saperangan jam mengko, Aku njagong mudhun karo iPad lan kabeh iku musna. Aku kroso a pissy sethitik!

    Kula kanca padha diputer supaya saperangan minggu sadurunge aku supaya nalika pungkasanipun mlumpat ing Papan padha rusak kapentingan lan njupuk ora duwe pengarep-arep karo ora kang Ale kanggo pass tingkat mati. Mulane saiki padha pindhah lan aku metu saka urip lan metu saka luck!

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook