Candy tresna ing Samsung Galaxy Wigati II

Muter Candy tresna ing Samsung Galaxy Wigati II with it’s a gigantic 5.5-inch screen is a welcome experience from that with a smartphone.

Ing Galaxy Wigati II fitur sing prosesor kotak-inti lan lumaku ing Android sele buncis. Sampeyan bisa nggedhekake utawa 16GB 32GB saka kertu memori munggah menyang 64GB tambahan nggunakake kertu microSD.

Aplikasi Candy tresna Saga kompatibel karo Samsung GT-N7100 Galaxy Wigati II.

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook