Candy tresna Saga 33

Ing Yahoo saka Candy Saga tresna 33 iku kanggo mbusak kabeh 16 saka squares sele.

Candy tresna 33 salah siji tantangan gedhé ing lelampahan liwat donya mad saka Candy tresna

Sampeyan mung kudu 14 gerakane mbusak Papan iki.

Kita saran iku sing Yahoo kanggo paling sethithik sak 4-saka-a-kind match ing ndhuwur sele ing salah siji saka loro ngisor quadrants.

Top tips:

  • Bisa saka ngisor Papan
  • Yahoo mbusak jellies loro ing wektu kanggo nyimpen ing nomer gerakane sampeyan kudu
  • Gunakake Candy tresna kombinasi
  • Fokus ing siji sisih Papan ing wektu – iki ngirit wektu lan gerakane tanpa loncat karo muter awak flopping antarane sisih loro
  • Ing target iku kanggo mbusak kabeh jellies lan gain 32000 nilai ing 14 gerakane kanggo ngrampungake Tingkat iki.
  • Gunakake kombinasi saking belang lan kebungkus candies

Good luck Folks

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook