Candy tresna Saga for BlackBerry

Candy tresna Saga penerbitan gawe ketagihan teka-teki ngulandara ing ngendi sampeyan bisa ngalihake lan cocog dalan liwat luwih saka 100 tingkat. Saiki kasedhiya Telpon Android, tablet lan piranti.

Candy tresna Saga for BlackBerry nganggo kabeh fungsi Android piranti kang nepaki karo kritéria ngisor:

  • Duwe sing prosesor mbangun ing ARMv7 Arsitèktur
  • Ndhukung OpenGL ES 2.0
  • Ndhukung 320 a×480 Résolusi utawa luwih
  • Run ing Android OS 2.2 utawa luwih.

 

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook