Candy tresna Saga – Tingkat 50

50aaTingkat 50!…Sampeyan wis digawe apik kemajuan, sampeyan lagi temtunipun njupuk nyumerepi iki bisnis Candy Basah, nanging yen sampeyan nemu dhewe loro utawa telu jellies adoh saka Mbusak iki wektu Papan lan wektu maneh, ngaso njamin sing ora piyambak! Ing kawitan marketing iku uga koyone relatif gampang nanging tanpa sawetara begja nganggo lan sawetara prayoga kombinasi khusus sing kamungkinan teka nganti cendhak kajaba sampeyan nggunakake gerakane wisely.50ab

Karo mung 50 gerakane lan whopping 17 nganggo kabel ing candies free, saben paysage sawijining banget dhewe pindho supaya squishy pusat, karya wis mesthi Cut metu kene. Temtu wayah kawitan prioritas kanggo break menyang iki candies, once the caged candies are free you can begin to seek the essential combinations required to generate some special candy and ideally, khusus Candy kombinasi.50

Caged utawa nganggo kabel ing candies (utawa iku liquorice?) mung bisa dibebaske dening 'ngremekake’ karo jinis padha candies utawa dening kang mejet dening khusus Candy 'jeblugan'. Belang pambungkus kombinasi iku utamané migunani karo sing horisontal lan vertikal telu cagak ngresiki tumindak, nanging amergo spasi winates sing wis nggawe iki bisa luwih gampang ngomonge saka wis.

Cara paling apik kanggo bisa iki Papan punika saking ndhuwur mudhun, yen mbusak banget akeh candies saka ngisor ngisor candies caged spasi kiwa ora bakal kapenuhan, ninggalake sampeyan karo mumetake 'papan’ utawa malah 'spasi’ sing mung kapenuhan nalika lapisan ndhuwur bakal retak liwat.

50a

Nggawe kanggo belang a horisontal utawa Candy kebungkus, apa sing milih gumantung apa iku toko.

50

A Nggawe kanggo belang vertikal utawa Candy kebungkus, Madosi 'L’ utawa 'T’ wangun kanggo mbangun kombinasi.

 

Tingkat 50 is a board that certainly requires a little forethought and some strategy (lan liyane sing luck sethitik), nanging uga ing jangkoan yen sampeyan nggunakake gerakane wisely. Njupuk wektu, sing supaya ora arep ngendi wae ing dhewe….sayangé.

 

 

 

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook