Candy tresna Samsung Galaxy S4

Candy tresna iku kanthi compataible karo Samsung Galaxy S2 lan bisa diundhuh kene:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.king.candycrushsaga&hl=en

Ing Galaxy iku paling anyar kapal penggedhe Android piranti saka Samsung lan nggabungke nggumunke rancangan, lan tampilan pinunjul lan host saka inovatif fitur kanggo nggawe siji saka Smartphone paling majeng ing planet lan becik kanggo Candy tresna Samsung Galaxy :

  • 1.9GHz kotak-inti prosesor
  • 5-inch 1080p HD super AMOLED tampilan
  • 13MP kamera karo Dual teknologi kamera
  • Slim & lampu rancangan
  • S Health app
  • Group Play fungsi
  • Effortless Experience teknologi

 

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook