Candy tresna wektu tingkat

Candy tresna tingkat wektu iku sebagean game sing kathah wong Perjuangan karo.. dadi paling angel lan mbutuhake skill lan sabar.

Nanging yen sampeyan tindakake prasaja pedoman sampeyan bakal pass mau tanpa banget akeh sheninigans!
  1. ANALYSE…. Sadurunge miwiti muter njupuk sawetara detik kanggo katon watara Papan lan weruh yen ana apa kasempatan kanggo loreng utawa nggabung, utawa Mungkin malah sing werna bom! Sing detik ing wiwitan bakal mateni mbayar.
  2. Tjubo... Aja mung blindly ngalih apa sampeyan ndeleng! Coba bisa ing ngisor yen sampeyan supaya bisa njupuk kauntungan samubarang cascades disebabake dening gerakane.
  3. Plan….Nalika lagi nggawe siji pamindhahan bakal planning Panjenengan sabanjuré, supaya looking kabeh wektu, ora ngenteni candies kanggo mungkasi obah sadurunge madosi liyane pamindhahan. Coba antisipasi endi candies bakal nampa lan siap sanalika padha mungkasi.
  4. +5 Candies….Candies kang tiba mudhun karo nomer ing wong menehi wektu ekstra dadi kudu matched yen bisa! Aja kantun wong, padha bisa ateges prabédan antarané menang lan kalah. (ndeleng gambar)
  5. Ngendhokke....Sadurunge miwiti njupuk ambegan sing jero lan ngendhokke! Wangsulan: Bab ingkang paling awon sampeyan bisa nindakake ing wektu tingkat punika gupuh. Cukup muter minangka yen iku game normal nanging mung sethithik sing luwih cepet!

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook