Candy tresna Windows telpon

Sayange Candy tresna Windows telpon dereng wonten ing Juni 2013.

Iki hugely mumetake kanggo jendhela telpon 8 kedhaftar sing gerah karo lack sejati nganti tanggal fungsi kayata Candy tresna app.

Alesan sing bakal ora ndeleng cocog paling anyar kaya Candy tresna Saga, Windows telpon iki adhedhasar murni lack kang dikarepake. Candy tresna Saga ngemu Ora Ana. 3 posisi ing ndhuwur gratis game ing iOS lan Ora Ana. 2 Slot ing gratis game for BlackBerry. Iku uga ndhuwur grossing app ing iOS. Wonten temtunipun dikarepake kanggo game, mung ora Candy tresna Windows telpon.

Nalika Sang Prabu dirilis sawijining liyane app, Candy tresna Saga, ing iOS, versi Android tindak menyang sawetara dina mengko. Lan Windows telpon?

"Kita wis ora katon lan gelombang sampeyan padha karo panjalukan kanggo Windows telpon,"Dale ngandika.

Dadi yen sampeyan pengin Folks Candy tresna Windows telpon sing luwih apik miwiti lobbying karo Pangembang dibutuhake!

 

 

 

 

Komentar

  1. Danielle ngandika:

    Aku seneng duwe tresna Candy sandi ing jendhela telpon!

    • Woy Danielle, Aku setuju sing paling sing nyata kawirangan Candy tresna ora kasedhiya Windows telpon… nonton papan iki lan mugia kita bakal nganyari rauh!

    • mboten remen ngandika:

      Monggo monggo monggo nggawe Candy Saga tresna kasedhiya kanggo jendhela telpon. Sampeyan ora nyedot kang bisa duwe kuwi seneng-seneng lan addicting game ing telpon & gadhah kanggo diputer ing telpon liyane wong nalika aku bisa…..

    • Brian ngandika:

      Supaya mumetake sing ora metu kanggo jendhela telpon. Aku siap selokan bab iki dhengkul….

  2. Taryn ngandika:

    Mangga nambah Candy App tresna menyang telpon Windows. Aku seneng bisa dadi ketagihan iki game anyar minangka sandi kawontenaning-buruh lan ora pati cetho. Sincerely aku ora bisa ngenteni kanggo mangerteni babagan hiburan lan sengit kang kiwa metu amarga aku Windows.

  3. Samubarang kang endah ngandika:

    Aku pengin Candy tresna ing sandi jendhela telpon! Kula bojomu lan cilek putri duwe Android lan Pick ing kula amarga aku duwe telpon jendhela dening stating “Iku ora nganti tanggal.” Ora kang bisa kanggo njaluk tresna Candy sandi ing jendhela telpon mbuktikake padha mbenerake!

  4. Samubarang kang endah ngandika:

    Aku setuju karo kabeh ndhuwur!!! Saben wong siji aku ngerti iku Candy tresna Saga madat!! Mangga maringi kita CCS!!!!!

    • quiana ngandika:

      Ya, cause it really sucks not to have candy crush on windows phone if that game is popular.It should be for all phones for free.

  5. Linda ngandika:

    Cukup tau kanggo ngganti telpon lan panggantos saka Oranye iku 8x HTC ……..Ora tresna Candy !!!!! Ora barclays seluler perbankan , gutted .. aku duwe Sedulur geni HD ora tablet lan peduli Candy tresna ora kasedhiya ing salah siji sing aggghhhhhhhhhh !

  6. Maria ngandika:

    Mangga maringi kita Candy Saga tresna kanggo Windows telpon!!

  7. Kita pengin Candy tresna kang ora wis tak telpon yen wis dikenal

  8. pinball ngandika:

    Aku wis tau sandi jendhela telpon kanggo liwat taun nuli saka iPhone kanggo mikir jendhela sing mbukak jendhela sing bakal kanggo kepala kepala karo iOS, a Gamble jendhela sing wis ora kanggo nampa manggon nganti.
    Yen pengin dadi ing ndhuwur, sampeyan kudu saingan karo ndhuwur iki kalebu gadhah kabeh ndhuwur app minangka lan yen ora dikembangaké 6 sasi mengko (Duka manuk)

    • Aku setuju kayane kita metu lan nglampahi dhuwit mundhut jendhela telpon mikir lagi minangka apik minangka telpon aku lan sampeyan cant malah njaluk dhasar app conto tresna Candy aku deffo pengin aku isih padha sandi Sony Ericson Xperia supaya aku bisa muter tresna Candy :/

  9. Debi Newton ngandika:

    Mangga monggo monggo….I need Candy tresna ing sandi jendhela ASAP telpon! Arep liwat withdrawals! Akeh.
    Matur nuwun.

  10. gudrun ngandika:

    Mangga aku pengin Candy tresna kanggo sandi jendhela telpon, mikir iku paling ora adil aku bisa app iki mung amarga aku nimbulaké windowsphone

  11. Kevin ngandika:

    Mangga, monggo nggawe versi sing WP! Luwih kang paling kompatibel karo WP 7.8 ora mung WP8!

  12. Aku uga seneng tresna Candy kanggo jendhela telpon. Yen app ditulis ing native kode iku ora malah njupuk akeh sing kanggo port.

    • A jendhela 8 app bakal becik banget.

    • Chris ngandika:

      Mangga mangga nekat kanggo Candy tresna ing sandi Lumia 920

    • mizzdap ngandika:

      Mangga njaluk tresna Candy ing jendhela iku pancene nyedot aku bisa muter ing sandi galaksi puniki sing tak bejat yen aku wis dikenal aku ora bisa muter tresna Candy utawa instagram aku wis kiwa tengen iki fone ngendi aku entuk saka thanks

  13. Fiona ngandika:

    Kula bojomu lan anak kudu Candy tresna ing telpon, jendhela please ngidini kita ccs.

  14. Windows telpon wis apik tenan karo Jeksa Agung bisa ngetokake mung aku iku pangembang kapentingan minangka ora siji saka amba 2, Aku ora bakal dagang sandi Lumia kanggo iPhone POS utawa Android sawayah-wayah rauh mung kawirangan sing sing sing devs ora ndeleng keuntungan kang gadhah ana app kabeh platform (malah BlackBerry)

  15. Aku Candy tresna bakal kaya populer ing jendhela telpon minangka ing iOS lan Android minangka kita kabeh ngandika kita arep Candy tresna kanggo jendhela telpon lan kita bisa njamin menawa bakal download paling populer ing telpon ing jendhela teka kita kang :)

  16. Mangga Candy tresna sur telpon jendhela !!
    suwun

  17. Serban ngandika:

    Ana sing akèh wong sing kepengin Candy tresna Saga ing jendhela telpon , dadi wis rampung!

  18. Homer ngandika:

    Aku sing OS kudu jeneng liwat jendhela iku, kaya ingkang aran kaya mengkono aku karo mine, gawe kanggo Android kanggo kula ing upgrade wektu…

  19. Mitchell ngandika:

    Ok, Aku manut Windows. Nganggo nganggo Windows 7 seluler piranti, Windows desktop, lan Windows lumahing tablet. Aku ngerti sing Windows ora paling competitive amarga dadi sithik wong kang nyedhak menyang telpon pinter lan tablet pasar. Nanging, Windows is a mundak amarga Processing daya sing piranti Windows duwe lan sing pracaya liyane lan wong-wong liyane ngoper kanggo Windows amarga saka daya produktif padha duwe. Aku dipeksa kanggo muter CCS ing sandi tablet nggunakake browser web sandi liwat Facebook lan mèh a ayo mudhun. Aku nganggo akeh kanggo Windows kedhaftar nalika aku ngomong iku bakal ono gunane kanggo kedhaftar sarta gawe saka game kanggo ngowahi CCS kanggo Windows piranti.

  20. Samantha ngandika:

    Tegenvaller dit! EEN mooie telefoon, Windows 8 en Dan geen Candy tresna. Zwaaaaar irritant!!

  21. Brandon Riley ngandika:

    monggo monggo monggo!!! aku duwe HTC 8s jendhela telpon lan telpon boring tanpa Candy tresna!! BORReedddd…

  22. Magali ngandika:

    Je voudrai Candy tresna, Je lache iPhone pour jendhela mais qu'elle ngapusi que CE jeu ampun Je suis completement accro n'y soit Pas

    une mise a jour vite !!

  23. Emma ngandika:

    Yen aku wis dikenal carane sampah jendhela telpon karo app aku saka macet karo aku telpon aku pengin Candy tresna please asap

  24. Centhang ngandika:

    We need Candy tresna kanggo Windows liwat telpon kabeh! Kabeh game app punika namung kosong boring. Mangga, Mangga wis kasedhiya kanggo Windows Telpon!!

  25. Youssef ngandika:

    bakal apik kauntungan sing tresna Candy bakal No.1 widows ing telpon? ora sampeyan setuju!!!
    Mangga tresna Candy ing jendhela telpon…

  26. pinball ngandika:

    Siji alesan aku nemu saka Facebook ngalih iku ana dhukungan lampu kilat ngandika ing jendhela 7 Nokia lumia

  27. Melodi ngandika:

    Cara mung aku njaluk bantuan kanggo muter tresna Candy urip komputer. Aku pengin sandi ing Windows telpon PLEASE!!!

  28. Robin ngandika:

    Aku seneng bisa muter ccs sandi ing jendhela telpon.

  29. Kathy ngandika:

    Aku banget wagol sing Candy tresna ora kasedhiya ing sandi anyar jendhela telpon. please nganyari!!!!

  30. Brian ngandika:

    Aku duwe apa ing sandi iPhone lan aku tuku jendhela 8 tablet amarga aku wanted soko liyane. Aku iku banget nanging ora bisa pracaya sabaraha app sampeyan bisa ing jendhela app nyimpen. Iku gawe gumun, Aku muter ing game kabeh wektu ing sandi iPhone lan bakal seneng muter ing sandi jendhela 8 tablet !!!!!!!!!!!!

    • Bisa mung muter liwat facebook ing papaning? Utawa ora uga ora ndhukung Lampu kilat

      • Mitchell ngandika:

        Sampeyan bisa muter ing browser wiwit Windows RT iku lampu kilat sing kompatibel. Nanging, bisa dadi irritating sethitik kadhangkala.

  31. Mangga nggawa Candy Saga tresna kanggo Windows Toko telpon. Bejeweled saiki sing kasedhiya ing ana (Aku), aku manawa sampeyan bakal gain pelanggan malah liyane lan kedhaftar kanggo mengkono! Minangka akeh kaya aku sandi HTC 8x aku kadang Getun nyedhak iku lack tartamtu populer app, utamané Candy tresna Saga.

  32. Mangga sijine tresna Candy ing jendhela telpon :)

  33. Windows antarmuka 10x luwih apik banjur iPhone utawa Droid. Kita wis padha loro. Mung bab sing stinks punika kasedhiyan app! Wong perlu bantuan iku bebarengan :)

  34. amberb ngandika:

    Supaya, I am a very loyal windows phone user. I have recommend it to many friends who prefer it over the iPhone. That being said, keep up with the competition!! Its always a constant wait for things…angry birds..took FOREVER..and now this?!? It’s just do silly to me! What’s the freaking hold up?

  35. pinball ngandika:

    There is an app called Facebook Switch not sure if it will work on windows 8 phones it doesn’t on windows 7 due to no flash support.
    So could the real reason we have no CCS is lack of flash player support?
    But what puzzles me is I have not seen any comment from CCS developers King

  36. Maybe .. Its because windows phone is new … Esp for gamers. But now .. I think lots of people wants this. I played candy crush saga … Just ti get close to my sister in law .. She use I phone, nalika aku pacangan windiws .. Nanging loro tresna iki game … Tulung tulung tulung supaya tresna ing Candy kanggo wp …. Pleeeeeeez … T_T

  37. Terrence ngandika:

    Tanpa dadi loro cara. Mangga gawe app kanggo Windows telpon lan ora. 1 titik, paling populer telpon app ing jendhela. Nomer akeh saben dinten, njupuk kauntungan saka iku cepet tinimbang mengko OK?

  38. Ya, Aku dudu terus ambegan sandi iki game teka. Yen ora mungkasi munggah arang-arang teka terus dalan, bakal sawise iki Candy tresna craze wis dawa seda mudhun, pitados kula…

  39. Deb ngandika:

    Eh aku arep Candy tresna ing telpon jendhela, monggo gawe app kanggo Candy tresna ing telpon Windows .

  40. phlite ngandika:

    Aku saiki sing jendhela 8 pangguna lan arep lan kudu Candy tresna Saga supaya yen arep nggawe monggo sing kelakon asap aku surly appreciate iku. Aku kesel kang saka ing ngguyu amarga aku ora duwe Candy app tresna.

  41. Trevor ngandika:

    Iku apes banget sing wong bakal ora nggawe game apik kanggo kuwi anyar piranti

  42. Chun Pala ngandika:

    I need Candy tresna ing sandi jendhela SAIKI telpon sadurunge aku mungkasi munggah karo salah siji wong liyane OS telpon Tipe. Ayo sing wong supaya disebut Nokia HTC lan ngijini telpon wiwit Rerusuh a Candy !!!!!!!

  43. kabungahan ngandika:

    Ayo jendhela njaluk tumindak bebarengan Panjenengan maringi kita game sing

  44. Emg mumetake! Dadi arep, lan saiki bojoku iku nganyari saka iPhone menyang telpon Windows dheweke iku pancene ora duwe pengarep-arep.
    Bisa mbabarake alamat email kita bisa kanggo lobi?

    Nate

  45. Peter ngandika:

    Agung telpon nanging bali menyang Android kanggo kula yen ccs.

  46. Maria ngandika:

    Aku pengin kita bisa duwe tresna Candy ing telpon jendhela. Aku wis ilang tanpa sandi game. Mangga sijine kasebut ing telpon jendela kanggo kita. Matur nuwun

  47. Robert ngandika:

    Punapa seneng duwe Candy Saga tresna kanggo jendhela telpon.

  48. wong kang nglawan ngandika:

    Ing neraka karo jendhela telpon, Aku diuripake saka Droid kanggo jendhela pikiran aku iki njupuk paling anyar ing teknologi….apa guyon! Ughhhhhhh

  49. soheartbroken ngandika:

    Aku ketagihan kanggo Candy tresna lan aku wis nganyari sandi Android kanggo telpon jendhela, bisa u please sijine rush ing menehi Candy tresna menyang jendhela pembuangan telpon

  50. siddi ngandika:

    Mangga supaya tresna Candy kasedhiya kanggo jendhela telpon!!!! Yen aku sumurup Aku ora tresna Candy aku wis ora keganggu tuku iki telpon;!!!

  51. Diana ngandika:

    Aku tuku telpon Windows lan aku ra arep maneh sandi Android mung SM aku bisa muter tresna Candy sandi anyar ing telpon. Super wagol

  52. debrs ngandika:

    Apa aja kita ora duwe tresna Candy. We tuku iki telpon lan bisa muter game paling ketagihan. Wis pengin njaluk nyisihaken mau. Kita arep kanggo muter, lan kita bisa ora. Ala bisnis

  53. Katrina ngandika:

    Aku tresna kanggo Candy tresna dadi kanggo jendhela htx 8x… supaya kita aja carane sijine ing “gelombang saka panjalukan”?????

  54. lopez904 ngandika:

    Aku pancene wanted telpon jendhela…nanging ora kang bisa muter tresna Candy ana faktor panentu….supaya aku tancep Android…..Microsoft perlu bantuan iku bebarengan…..iki mung salah siji saka akeh app padha kudu….sing app nyimpen nyedot!!!!

  55. Brittany nordin ngandika:

    Aku ora duwe pengarep-arep Highly aku bisa kasebut sandi jendhela telpon!!!

  56. Erika ngandika:

    Aku iki kabeh bungah bab njupuk sandi banget kawitan account anyar pinter telpon. Aku milih jendhela amarga kang mestine bakal luwih gampang kanggo pisanan Timer. Aku telpon sandi lan mbukak sakcara kanggo Candy tresna… :( Sad saiki. Pesenan aku wis nandang gerah iPhone wae….

  57. jess ngandika:

    Aku pengin supaya bisa padha kita muter kabeh game sing, Aku tau diputer Candy tresna amarga aku cant.. Padha karo bab instagram Aku pengin ngirim lan nulis trough telpon jendhela.. Tresna telpon sandi nanging aku mikir saka ganti iku mung amarga wis tau paling anyar kaya liyane ing telpon.. Sad

  58. Patrick ngandika:

    Cepet-cepet cepet-cepet cepet-cepet up.pretty please.

  59. Angela Davis ngandika:

    “Aku banget wagol jendhela sing telpon ora ngidini kula kanggo muter tresna Candy. Aku tak telpon anyar lan wis ngginakaken suwene sawetara dina nyoba nginstal saka macem-macem pranala. Aku ora weruh ngapa game populer ora ing jendhela yen kabeh diwaca ive punika complaint sawise complaint babagan iki game kang kasedhiya. Apa ora mikir sing menehi iki pelanggan saka Yours wether sing pilihan padha ngirim muter utawa ora lan nggawa bali Candy beyo tresna sadurunge ngerti,padha,ll bakal looking for telpon liya,kaya aku.”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  60. monnow ngandika:

    Isih ana tandha iki game nindakake sawijining cara kanggo jendhela telpon? Windows telpon minangka 3rd paling gedhé sistem operasi karo liwat 4 yuta kedhaftar lan akeh! Alangan punika wong ora gelem keganggu panggolekan komentar babagan nggawe game sing kasedhiya kanggo kita, nanging apa sampeyan nemokake punika everyone Windows 8 wis moaning bab iku ora gadhah! Ayo wong lanang, please sijine garwane sandi metu saka dheweke misery lan port iki bubar kanggo Windows telpon!

  61. Chris ngandika:

    Mangga garwane sandi aku loro duwe jendhela telpon lan tablet lumahing. Kita uga duwe laptop karo jendhela 8. We tenan sing wagol, yen ora kita iku durung.

  62. lizdinh ngandika:

    Mangga

  63. ingrid ngandika:

    Aku ngamuk nalika krungu sing ana dikarepake ing WP8! Iku palsu, Aku pengin iki ing Game m'y Lumia, salah siji sing paling wanted saka seluler ing Prancis…

  64. Wow! Yen prioritas utama kanggo ndhuweni telpon punika Candy tresna saka aku tega sampeyan. Aku'd seneng ndeleng app sing dikembangaké kanggo sing pengin, nanging knthi angel a skenario nggawe utawa break kanggo kula. Ndilalah, minangka pasar / mindshare Tambah enlarge, liyane app bakal cepet lan. IOS lan Android wis akeh sing loro banget. Yen Candy tresna iku sampeyan pokok goal kanggo telpon saka mbok menawa, Windows telpon saestu ora bisa. Aku ing platform lan iku njupuk ing OS smartphone, aku bakal dakwenehi kasempatan padha yen 2 amba seluler OS iku padha.

  65. Julian Reyes ngandika:

    Kathah wong metu ana karo WP sing nunggu iki game… Enggo bareng pasar wis akeh saben dina lan kalebu Panjenengan game badhe akselerasi wutah iki. ing tembung liyane, sing dikarepake iki game badhe uga nambah. Ampun nganti wong-wong ora kasengsem ing game apa liyane (sing kedaden kanggo tarik karo kanca). Elingi, ing donya, akeh wong-wong kasengsem ing tuku entri-tingkat wp piranti (kaya lumia 520) amarga padha luwih saka androids ing sawetara padha lan sing luwih murah, supaya kesempatan sing banget ana kanggo narik kawigaten kedhaftar anyar.
    Aku ngreti, sing yen mikir proses porting njupuk akèh gaweyan, sampeyan bisa ngobrol Nokia, lan bakal mbantu kanggo nulis app iki kanggo Windows telpon langsung.

  66. Ugh. Aku arep njaluk telpon anyar, lan ora mung amarga saka Candy tresna, sing kaya 80 persen lan uga ora bank ing sandi app kanggo kula .. everyone menyang telpon lan liyane, ngijini nuduhake jendhela lagi slacking…

  67. Mangga ayo Candy tresna Saga kasedhiya Windows telpon! Iku pancene mumetake gadhah ora kasebut ing telpon. Aku ngalih saka Android kanggo Windows lan yen wanted kanggo muter, Aku kudu pindhah ana. Uga, ayo pet Saga kasedhiya banget!!!!! (Aku uga njaluk ngangkat kanthi Android kedhaftar)

  68. Aku pengin nemen aku wis ora ngginakaken sandi dhuwit kanggo telpon nilar Android iki…..supaya upset sampah saka dhuwit

  69. Thickness ngandika:

    We want candy crush

  70. frustrated ngandika:

    I hate not being able to play candy crushMakes me want to get rid of this stupid phone

  71. Its Dec 28th and I still can’t play candy crush. Its so stupid I have yo play on my husbands phone or the computer :\ hopefully this will be corrected before my contract is up or I definitely will not be getting a windows phone.

  72. Raman Goswami ngandika:

    We need candy Crush on Windows phone

  73. Candy tresna, Candy tresna!

  74. Plz plz plz make this app availabe as free….. Why this is not free for windows phoneYou are loosing your business
    How much demand u need.. I think its enough now
    Do something plzzz

  75. Requests enough! Just check the windowsphone request website. You can also create market instead of waiting for users.

  76. natalee ngandika:

    I am soooooo disappointed in this phone. Most of the apps used is not available. No candy crush I feel like giving it away and just getting a new phone. Soooooo sorry I switched.

  77. Nelly n ngandika:

    Je veux Candy crush sur mon tel !!!!!

  78. Dorie Pope ngandika:

    Everyone else has said it for all of us that have windows phones….WE WANT CANDY CRUSH SAGA TOO!!! Please don’t ignore usyou are showing just how much you care about us by making us have to use FB only to play.

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook