Download tresna Candy kanggo PC

Senajan Candy tresna iku utamané kanggo Facebook, Android iPhone pasar lan sampeyan bisa download tresna Candy ing game dhateng PC utawa MAC.

Yen lagi diundhuh sampeyan bisa muter tresna Candy ing PC

Klik kene kanggo ngundhuh tresna Candy – Wigati sing sawetara browser uga mung mbukak file – ing tangan tengen cilik mouse klik banjur pilih Simpen minangka kanggo ngundhuh file kanggo PC.

Sembarang pitakonan dhisik ninggalake komentar.

Komentar

  1. Dexter ngandika:

    aku woul kaya muter tresna Candy

  2. poplovetaew ngandika:

    apik

  3. Alice ngandika:

    Aku Candy tresna dadi luwih!!!!!………….

  4. jerson ngandika:

    likeit

  5. Christine kabungahan Aurelio ngandika:

    becik game!

  6. Aku pengin dadi wis Milky maneh lan Snickers!

  7. aku tresna Candy tresna n pengin sandi ing PC sarta

  8. fwteini ngandika:

    aku seneng iki

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook