Jawadwipa macet Candy Basah – Sanity nyimpen diwenehi lan Tip

 

fail2Ana pitakonan, Sawetara Candy tresna tingkat Hard lan maneh sing macet kanggo harder iki tingkat koyone. Nalika aku njaluk menyang titik frustasi ana iku sawetara aku nyoba sing Mei utawa uga ora nggawe apa prabédan nyata, nanging aku tansah njaluk ana ing mburi!

  • Ngowahi orientasi Panjenengan; ing telpon utawa tablet nyoba ngoper saka tradisional mujur kanggo malang, utawa kosok seger. Kadhangkala iki mbantu kanggo nggawe pola katon luwih katon. Saiki ing desktop utawa laptop komputer iki temenan ora arep bisa (aja in kula ngowahi laptop Pendhaftaran ing sawijining sisih) yen aku kudu nggunakake PC kanggo kokain tingkat aku manfaat njupuk langkah mburi utawa ngganti amba bisa kerep bantuan. Iku kaya dibintangi kanggo kesuwen umpetan potensial gerakane ing kosong tampilan, uga sampeyan Titik wong pungkasanipun…biasane microsecond sawise sampeyan gawe pamindhahan.

Lanskap tampilan

Potret Pandang

 

  • Category werna lan mbukak iku, utamané ing Boards kayata Level 65, kono lagi digunakake mbukak lan kabeh sing perlu do mbusak sele. Sawise sampeyan wis 'owah' Papan, kang tegese njabut kabeh ancaman kayata nyebar coklat utawa wektu bom, fokus njabut werna siji utawa saben werna nanging siji, Panjenengan ora Matter kang siji salah siji. Iki dianggo sethitik kaya bom werna, ngurangi candies ing Papan mangkono nambah rintangan saka nggawe kombinasi tengen needed for iku explosions amba!

 

  • Kepala kanggo bukit…uga versi online tho, Yen sampeyan ngluwihi macet yakin banjur rintangan sing sing ora piyambak! Kanthi matur nuwun sanget ana sing sing teka sadurunge weruh, conquered lan blogged kabeh babagan! Langkah dening Panuntun strategi kasedhiya lan bakal bantuan!
  • Yen kabeh cara liyane gagal lan sampeyan nemokake dhewe macet ngluwihi sembarang periode vaguely lucu wektu (Aku ngomong minggu!) sampeyan bisa tansah nyoba lawas 'ngalih mati & gawe ing maneh '. Mriksa metu nyimpen app kanggo ndeleng yen ana apa nganyari sing kasedhiya, yèn mangkono download mau langsung. Aku ketemu aku ing tingkat jagad saklawasé papat minggu lan game banget sabanjuré bakal sawise nganyari rampung tingkat, saiki sing paling mung ketepakan kowe ngomong? Aku panginten jadi banget nanging iku kedaden luwih saka sepisan, jadi salah siji cara aku didol! Yen iki ngirim urung Nanging banjur busak App kabeh maneh banjur nginstal, ora takon kula kok mbantu nanging nalika ana nekat sampeyan bakal nyoba tindakan!..Aku lan makarya!

tasty

tasty1divine

Cukup elinga iku bisa rampung kabeh Candy Basah Saga tanpa 'coining’ utawa anggota kanggo boosters lan gesang, nyimpen awis lan rasakake kulo! bebener iku yen sampeyan rampung .. sawijining rampung, padha dont malah ngirim sing stiker bemper! Pendhaftaran sanity paling gedhe nyimpen tip sanadyan…nguripake musik lan muni mati! Lan nalika sampeyan miwiti ningali Candy konco Daftar mripat lids sekedap…siji dawa! Oh lan seneng, sawijining game, sing pinter lan asring angel siji temtu, nanging isih mung game!

Komentar

  1. Niesamowita wypowiedź. Właśnie tego typu opinii szukałem.
    Przekażę tę stronę dalej. Zaświadczam iż będę tu wchodził.
    Szczęścia w dalszym prowadzeniu.

  2. Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely
    useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute &
    assist other customers like its helped me. Good job.

  3. I think the admin of this web page is in fact working
    hard in support of his website, since here every data is quality based material.

  4. Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading through your articles.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects?
    Appreciate it!

  5. I simply want to mention I am just all new to weblog and honestly enjoyed you’re web blog. Probably I’m likely to bookmark your blog post . You actually have amazing writings. Thanks for revealing your webpage.

  6. I just want to say I am just all new to weblog and truly loved your web page. Likely I’m want to bookmark your blog post . You actually have tremendous well written articles. Thanks a bunch for revealing your webpage.

  7. Thanks for some other informative blog. The place elsae may
    I get that type of info written in such a perfect approach?
    I’ve a challenge that I am just now operating on,
    and I’ve been on the glance out for such information.

  8. I blog frequently and I genuinely appreciate your content.
    This article has really peaked my interest. I am going to bookmark your website
    and keep checking for new details about once a week.
    I subscribed to your RSS feed as well.

  9. Thanks in favor of sharing such a fastidious idea, article is good, thats why i
    have read it fully

  10. I simply want to tell you that I am just beginner to blogging and site-building and absolutely savored this page. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You absolutely have remarkable writings. Appreciate it for sharing your web page.

  11. I do agree with all of the concepts you have introduced in your post.
    They’re really convincing and can certainly work.
    Still, the posts are very brief for newbies. Could you please prolong them a little from next time?
    Thank you for the post.

  12. What’s up i am kavin, its my first occasion to
    commenting anyplace, when i read this post i thought i could also
    make comment due to this brilliant paragraph.

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook