Tingkat 147 – Pramila kita sengit iku, lan kepriye bisa ngalahake

147e

Tingkat 147

Tingkat 147 iku salah siji saka iku Candy tresna tingkat wilting fun, wis akeh unsur sing gabungan kanggo nggawe iki frustratingly hard 'saga'. Kaping pisanan desain Papan Panjenengan ora katon banget intimidating nganti sampeyan kelingan sing Candy Panjenengan ora tiba terus nganti nemu liwat ing 'Cut metu’ wilayah. Iki bit ilang saka Papan nimbulaké diagonal 'aliran’ saka Candy, iki kepriye bakal ora akeh banget saka masalah nanging ana wektu bom di buwang ing saben saiki banjur sing bisa nemen spoil Panjenengan dina. Oh lan ing kabeh sing Candy rock sing perlu berhasil adoh, luwih supaya, ngerti mung ing kasus panginten panjenengan padha nggawe apik kemajuan!

147d

A bom wektu kejiret ing pojok setengah pisanan Papan kabar tansah ala.

Nanging sawijining ora mokal, njupuk wektu lan nggambarake efek utawa jalaran saben obah arep dienggo nggawe. Kombinasi minangka tansah ana tombol kanggo tingkat iki, lan sing njabut bom wektu ing kasempatan pisanan sampeyan kudu. Dont ngenteni wektu kanggo count mudhun,yen sampeyan ndeleng kesempatan direbut. Siji bab wigatosing arep kedadeyan iku kanggo njaluk bom kaping kejiret ing sudhut saderengipun telak Papan Jellied, iki meh mokal kanggo nggawa mudhun minangka iku namung asli adoh sing bisa diapusi kanggo mindhah candies mudhun saka sing titik (ndeleng gambar).

Yahoo kanggo mbusak asli tengah saka watu Candy pisanan, jeblugan iku adoh apa wae cara sampeyan bisa, iki bakal mbukak Papan nganti ngidini papan kanggo khusus candies lan kombinasi kanggo digawe. Yen ditahan saka sawetara kombinasi sopan utawa khusus candies Yahoo kanggo njupuk metu Candy rock, supaya ora tansah njaluk numpes ing proses! Cukup mbudidaya wayah kawitan prioritas punika iku bom wektu, padha duwe cara frustratingly creeping munggah lan arep mati kaya sing babagan nggawe manis Papan blasting kombinasi.

147c

Gunakake khusus candies kanggo njupuk metu rock Candy pisanan.

Saka memori iki salah siji Pendhaftaran paling detested tingkat, iku wis cara saka teka munggah siji utawa loro jellies cendhak target saben. siji. wektu. lan aku pracaya iki bisa uga wis titik Aku sing katutup nganyari utawa maneh cicilan app ing telpon wis cara gaib nggawe Java Candy njupuk welasi utawa mbok menawa marang Pendhaftaran kulawarga lan sing tumpukan massive kang ngumbah Aku iki mboten midhangetaken (utawa liyane khusus wong wis ndhawuhaké en masse lan Raja pangembang wis 'Nerfed’ tingkat kanggo nggawe sing sethitik luwih gampang .. nanging aku kaya pracaya Candy tresna Java!). Mriksa metu tips Jawadwipa macet kanggo diwenehi lan gagasan kanggo nggawe unbearably angel tingkat sethitik luwih gampang.

147g

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook