Tingkat 65 – Demystified

 

65

Tingkat 65 misale jek dadi Edo Candy Basah utawa mbobol, ana temenan wong sing stubbornly perang ing ora ngeculke iki tataran asor wong, lan kang menehi kritik dening tumpukan saka kanca aku wis loitering iki titik iki, iku lunga 'ok aku metu' ana. Saiki iki mbok menawa bab sing apik, ora Quitting bagean temenan, pembangunan netepake….amarga uga ngijini mung ngomong ana akèh kabèh luwih trickiness teka!

Aku wis mung Revisited Level 65 refresh Pendhaftaran pikiran minangka apa kabeh fuss kira lan saka tampilan lofty kabeh cara munggah ngluwihi tingkat 430 Aku arep duwe ngomong 'Sampeyan bisa nindakake iku!!’ (durung Aku mung muni kaya Rob Schneider?) Keraguan iku angel mbusak cara dadi iku sethitik siji kotak edged bagean, nanging iki penting khusus Candy kamehameha latihan! (ora kanggo sebutno stamina fortifying!)

65 2

Lan iki apa sing kudu nggawe….40 gerakane, sawijining ora akèh nanging sampeyan bakal diwenehi nggantung saka nggawe saben obah count!

  • Pisanan kabeh nyisihaken saka sing coklat, duwe pesta & devour kathah, ora akeh dont apa maning nganti sampeyan wis dibusak kabeh. Saben-saben sampeyan mbusak Piece sing bisa aman nggawe pamindhahan liyane tanpa maneh akeh, yen dont bakal nyebar lan kotak iki dijamin bakal njupuk telung 'crushes’ kanggo mbusak sele; siji kanggo mbusak coklat, siji kanggo mbusak lapisan pisanan sele lan siji kanggo rampung (uga persagi njaba tho). Istiméwa mung kanggo iki yen ana kombinasi banget apik kanggo nolak dibintangi terus ing panjenengan. Sampeyan kudu bisa nindakake iki ing paling 10 gerakane, madosi crushes sing saenipun njupuk metu luwih saka siji Piece ing wektu lan tetep ing tugas!
  • Madosi pola lan nggawe iku khusus Candy kombinasi! Iki mbok menawa luwih penting saka nyoba 'break metu’ ing kabel ing candies minangka mbledhos bakal nindakake iki kanggo kowe. (padha janjian dadi sanadyan, yen sampeyan ndeleng kombinasi banget apik kanggo nolak, pindhah iku!) Saenipun pengin nggawe hitters hard, bom Candy lan belang lan belang lan kebungkus, utawa kombinasi bakal nggawe. Belang ing belang ok nanging mung ngelingi goleki ngendi bakal pindhah mati, dont sampah gerakane yen ing cagak salah.
  • Aku ampun mikir iki Papan punika bener logistically bisa kanggo ngrampungake tanpa nggunakake kombinasi, ana mung kakehan sele kanggo break lan banget akeh angel nooks. Ing ngisor iki kapacak rundown saka serangan saka luck Aku wis, uga luck sethitik lan akeh akeh jam saka laku! (ya aku banget iki sapisan macet ing tingkat iki kanggo dina!). Sampeyan njupuk kula sangang gerakane kanggo nyirnakake coklat, banjur dhateng bangunan khusus candies nganti aku sawetara kombinasi apik. Katon kasebut kanthi teliti sanadyan, Aku begja Pendhaftaran belang lan kebungkus ora kejawab warna bom lan belang combo, sing bakal wis nemen Manja Pendhaftaran roto yen sing diunekake wis munggah!

656657658659

671 670651Woo Hoo oh lan katon aku tak nggawe sedih sethitik unicorn seneng! utawa nelangsa jaran sing unicorn…Aku wis ora figured metu sing siji durung!

653654655652

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook