Apa Candy tresna

Candy tresna wis game video kanggo Smartphone lan Facebook sing dirilis ing Nopember 14, 2012.

Sampeyan iki dikembangaké dening King.com.

Ing Maret 2013, “Candy tresna Saga” surpassed FarmVille 2 minangka game paling populer ing Facebook, karo 45.6 yuta rata-rata saben wulan kedhaftar.

Iku jenis ing game browser Candy tresna

Saben tingkat wis beda shaped kothak kapenuhan candies telung kanggo nem werna lan kadhangkala alangan. Ing pamindhahan dhasar saka game kasusun saka rong ngganteni candies’ posisi kanggo mranata kempal telung saka werna padha, whereupon padha ilang, nyebabake candies ndhuwur menyang ambruk menyang papan kiwa konco, asring asil ing chain Reaksi. Gerakane lan alignments kudu horisontal / vertikal. Tingkat kang dislametaké kudu ketemu sadurunge pamuter nganggo metu saka gerakane (utawa wektu ing wektu tingkat); ing saben cilik, pamuter kudu entuk nilai cukup kanggo njaluk lintang pisanan (saking 3) ing sistem nulis biji. Ana limang macem-macem jinis tingkat sing netepake apa Candy tresna?:

  • Gerakane: Pamuter diwenehi nomer pesawat saka gerakane lan kudu ketemu minimal skor ing sadurunge mlaku metu saka gerakane.
  • Sele: Sawetara yen ora kabeh candies ing Papan iku encased ing “sele” lan pamuter kudu cocog candies kanggo ngilangke lapisan siji utawa loro sele saka Papan nggunakake nomer Nyetel saka gerakane.
  • Úa: Astamiwa unmatchable game bêsik (cherries lan chestnuts) katon ing Papan lan pamuter kudu mbusak bêsik ing ngisor menyang njaluk menyang titik pangiriman nggunakake nomer pesawat saka gerakane. Menu katon ing layar kanggo marang pamuter sabaraha úa are needed kanggo menang game sing.
  • Wektu Limited: Pamuter kudu tekan ing 1 bintang skor ing pesawat watesan wektu. Astamiwa bêsik katon ing Papan kanggo nambah wektu kanggo jam.
  • Candy Ordo: Pamuter kudu nglumpukake nomer tartamtu saka colored candies, khusus candies, khusus utawa Candy kombinasi nggunakake nomer Nyetel saka gerakane.

.

Nganggo pikiran Panjenengan

*

Facebook