Crush Candy 165

Crush Candy Niveli 165 është një tjetër ndërlikuar.
Së pari, kontrolloni për ndonjë combos që mund të krijohen. Strips Beqar qenë më e dobët, të jetë i sigurt nëse ju merrni një bombë ngjyrë tjetër për të, shpërthim atë larg, si ajo mund të bëjë një ndryshim të madh në bordin e parë në 2 fotot më poshtë (para – pas). Tani, ju duhet të jetë i sigurt për të dyja palët të lartë janë të pastër nga çdo çokollatë, ju do të jenë ende në gjendje të përparojë nëse 1 Ana është e bllokuar, por kjo do ta bëjë më të vështirë niveli. Nëse të dy palët janë të bllokuar dhe ju mori asnjë mënyrë tjetër për të marrë atë jashtë, kjo është lojë over.Next, prioriteti juaj kryesor në këtë nivel janë candies BLUE, si ju të kërkojë një shumë prej tyre për të përfunduar nivelin, gjelbër dhe të verdhë do të zbehet off si ju përparim përmes nivelit, kështu që mos u shqetësoni shumë për të në lidhje me atë. Gjithashtu të jetë i sigurt çdo bombat që bien mbi bordit janë në pozitë që do të merren jashtë, në qoftë se ajo është në pozitë tashmë dhe ajo ende ka një grimë për të shkuar derisa ajo shpërthen, lënë atë dhe të përqëndrohet në qoftë se në anën tjetër të saj njërës prej palëve (larg majtas / djathtas). Megjithatë, mos harroni pjesën e poshtme nuk duhet të arrijë një kulm të lartë, në qoftë se ajo bën, hapësirë ​​do të kufizojë dhe jo të dëshpëruar të mjaftueshme do të shkojë poshtë. Combo rekomanduar është shirit + bombë ngjyra, sepse ajo do të marrë nga të gjitha fushat dhe anët, që do të thotë çdo çokollatë në bord do të shkërmoqet.

Komente

  1. I have been on level 165 for weeks, and out of sheer frustration, and having done all the recommended things, I am on the verge of giving Candy Crush up. Please help. A lot of my C Crush friends get help from me they would no longer get if I stop playing. Why have you made it so difficult?

  2. Go for the blues, you’ll knock the yellows and greens out by default. Try to combine a color bomb with a striped candy to take out the rest. That’s how I did it :)

  3. How can I get more blues? They position the bombs that there is no way you can take them out.
    Bomb will get me every time. I always concentrate on blue but have few of. Them .
    . Hardly ever get a chocolate sprinkle.

  4. I’ve played this level now probubly one hundred times. I am erasing it after this post and will never download another king game. This level is absolutely designed for you go spend money to pass.

Speak Your Mind

*

Facebook