Crush Candy 29

Crush Candy 29 është një prej niveleve më të rënda.

Cheats tona dhe këshilla për Crush Candy Niveli 29 janë :

– Fokusimi në bërjen Speciale dhe t'i përdorë ato asap shpejt sesa të kesh linja e tre!

– Puna nga thellësia – Shiko për ndeshjet pranë fund. Ata prodhojnë ndeshjet më Cascading, ndihmuar jellies të qarta më shumë për lëvizje. Përdorni ndeshjet vertikale pranë fund shumë. Ndeshje horizontale vetëm rënie të njëjtat tre ngjyra dhe të prodhojnë një ndeshje shumë më pak Cascading.

– Qartë nga ëmbëlsirat mbuluar me brymë dhe qoshet e parë – Nivel 29 është mbi të gjitha Speciale

– Folks Forward planifikuar për të vënë candies pushtet tjetër për njëri-tjetrin për të fituar nga kombinimi karamele energjisë

Speak Your Mind

*

Facebook