Crush Candy 33

Trajtimi Crush Candy 33 me të vërtetë duket për të marrë folks shumica stumped dhe Video më poshtë jep disa këshilla të dobishme:

 

Qasja për Crush Candy Niveli 33 nuk duket të kërkojë disa fat

Ky udhëzues është dizajnuar për të ndihmuar ju rrahin Crush Candy Saga dhe për të marrë rezultatin më të lartë dhe renditjen e mundshme. Pasi që ju të fitoni pikë të mjaftueshme që ju do të fitojë një yll dhe ju duhet të pop blloqe pelte ose drop përbërësit për të përparojë. Rritur rezultatin tuaj duke maksimizuar fituar combos dhe candies speciale.

Nëse ju nuk mund të gjeni cheats, hitet apo këshilla që ju jeni duke kërkuar për, të jetë i sigurt për të kërkuar një pyetje në forum Crush Candy dhe një nga ekspertët tanë do të kthehemi tek ju.

Nivel 33 Ndihmë

Nivel 33 shpesh është niveli më i vështirë në Crush Candy dhe gamer ka për ndeshjen 4 ose 5 candies kudo që të jetë e mundur.

Ka katër fusha kryesore dhe ajo është e rekomanduar që ju duhet qasje në një anë në një kohë (ose majtas ose djathtas).
Këtu janë të dobishme Nivel 33 Këshilla :
  • Nivel 33 është me të vërtetë në lidhje me menaxhimin e lëviz tuaj, ju merrni vetëm 14 kështu kështu që ju duhet të mendojnë vazhdimisht përpara dhe të bëjë numërimin e çdo një. Ka 16 blloqe pelte për të shkatërruar kështu që ju do të duhet të mendojnë për më shumë se vetëm themelore 3-ndeshje.
  • Karamele me shirita me siguri mund të ndihmojë në mënyrë të merrni çdo 4-ndeshje që ju mund të.
  • Kombinimi karamele me shirita dhe përfundoi do të bëni jetën tuaj më të lehtë edhe pse ju do të duhet të jetë me fat ose kanë i madh përpara planifikuar që të ketë mundësinë për të bërë që.
  • Puna në e parë poshtë. Kur ju të qartë fund ndonjëherë ju automatikisht do të qartë të lartë si dhe.

 

 

Komente

  1. bobby wilson thotë:

    Kam gjetur ndihmë e juaj ishte spot on thanx

Speak Your Mind

*

Facebook