Crush Candy 81

Luaj Crush Candy – kjo është lojë sweetest kurrë!

Crush Candy 81 është një tjetër nivel të ndërlikuar dhe niveli i parë në “Ura bubblegum”. Për kalojë Crush Candy 82 ju duhet të synojë për të sjellë poshtë 3 qershi në një minimum prej 32 lëviz – kjo do të merrni ju rreth pikave 32K.

Liquorice parë shfaqet në Crush Candy Niveli 81.

Qëllimi për kombinime të veçanta si karamele me shirita të kombinuara me karamele përfundoi. Kur ju shihni vorbull jamball, në qoftë se bllokon përbërës nga zbriste pastaj shpejt të qartë atë që të përparojë

 

Speak Your Mind

*

Facebook