Crush Candy Cheat Guide

Crush Candy është masive në momentin! Me mbi 45 milion lojtarë çdo muaj, ajo është bërë më shpejt #1 lojë për iPhone, iPad, Android dhe Facebook! Ajo ka bërë kaq i madh, në të vërtetë, se News po raporton se krijuesit e Crush Candy janë bërë gjatë $850,000 në ditë nga shitja e jetës, boosters, dhe përmirësimet për lojë. Kjo është e drejtë. PER DITE! QË ËSHTË LART $300 MILIONË A VITI!

Kjo është një Addictive, botëror ndjesi.

Por ka dy probleme të mëdha…

The Problemi i parë është KOSTOJA!

In-game blerjet për shtesa të tilla si ekstra jetën, boosters, dhe qasje të nivelit mund të Shtoni deri shpejt!

Në të vërtetë, ka raporte në lajme, ku njerëzit kanë shpenzuar Qindra dollarë në një javë të vetme. (Dhe me mbi 470 Nivelet, shpenzimet mund të ngrihem në qiell!)

Buy fundit Crush Candy Cheat Guide duke klikuar mbi imazhin më poshtë:

Crush The Candy Guide
 

 

 

 

 

Speak Your Mind

*

Facebook