Candy Crush bomba ngjyruese (Freckles)

Crush Candy është një tërësi shumë më tepër se një kalimi karamele, gishtin përgjimi, ngas trurit…Një Saga e saj! dhe pjesë e këtij udhëtimi magjike mistik është duke zhvilluar aftësi për të krijuar candies të veçanta. Çfarë mund të jetë më mirë se duke bërë një karamele që fshin bordin e një ngjyre të vetme? E pra ndoshta bërjes bashkë atë me një karamele me shirita ose në një tjetër mbushet me prenka është pak më mirë, por ju merrni drift tim, këto ëmbëlsirat janë të dobishëm! …Disa do të thonë se ata janë 'bombë'! Të gjithë ju duhet të bëni është të mbledhë pesë candies të njëjtën ngjyrë, jo domosdoshmërisht aq e lehtë sa duket, por një lajm i mirë është se janë disa lë të kuptohet dobishëm për të kujtuar kur duke u përpjekur për të bërë këtë të ndodhë!

Së pari është rënia horizontal, atëherë rrëshqitje vertikale dhe pastaj nuk është një mënyrë për të vendosur ata duke gjetur dy palë dy, ose horizontale ose vertikale ndarë nga një karamele me ngjyrë të ndryshme, atëherë kjo është një çështje për drejtimin e candies në qendër deri sa ju goditi ngjyra e duhur. Kryesore për këtë është shkatërrimtar candies vetëm në atë kolonë qendrore pa shqetësuese dy grupe në të dyja anët.

IMG_5291

Shembull i një grup horizontale dhe vertikale deri (candies kuqe)

Bomba ngjyrave janë ndoshta më të dobishme e të gjitha candies, vetëm ata mund të kaloi me ndonjë karamele për të hequr çdo pjesë të atij ngjyrë në bord, kjo është veçanërisht i dobishëm në qoftë se një karamele është mbyllur në pelte ose ndryshe pakapshëm. Duke ditur se si për të ngritur dhe të bëjë kombinime të mëdha mund të kuptohet dallimi në mes të ulur në një bord për javë ose chugging kaluarën e drejtë me jetën tuaj të paprekur rezervë, do të jetë ai do të thotë për mua për të thënë nivelin 65 është në të vërtetë e lehtë? E pra e lehtë kur ju mund të krijuar bomba e kleringut bordit kërkuara.

Run candies gjelbër mes dy grupe të kaltër

Pastaj provoni përsëri duke hapur më shumë për këtë kolonë, në këtë rast portokalli.

E cila ka rënë poshtë blu e kërkuar!

Si lëviz janë të kufizuara kur dërrmuese karamele ju duhet të kërkojnë mënyra për të fjalë për fjalë të marrë më zhurmë për dollar tuaj, ndoshta zhurmë më i madh është kur ju të bashkohem dy Freckles, ajo sistematike hap bordit me një stuhi të kënaqshme spektakolare rrufe.

Kur ju të bashkohem një bombë ngjyrë me një karamele me shirita efektet janë gjithashtu mjaft mbresëlënëse, ajo në mënyrë efektive kthehet çdo karamele e se ngjyra në një karamele me shirita që pastaj Shpërthen. Ju nuk mund të kontrollojë drejtimet në të cilat ata shkojnë por është patjetër i dobishëm në pastrimin e një bord dhe duke arritur ndonjë spote ndërlikuar.

Një bombë karamele kombinuar me një karamele të mbështjella është e ngjashme, por pa si shumë "oomph 'ajo do të shkaktojë një sekuencë dy pjesë. Fillimisht ajo do të kthehet të gjithë candies e atij ngjyrë në një bombë të mbështjella dhe të vendosur të tyre dhe pastaj bomba karamele vjen në lojë dhe të heq një tjetër ngjyrë të rastit karamele. Nuk shpërthimi i saj më efektive, por kjo sigurisht i shërben një qëllimi në disa situata, kjo është gjithashtu argëtim në qoftë se ju pëlqen defekt gjërat I guess!

Speak Your Mind

*

Facebook