Kombinimet Crush Candy

Crush Candy ju lejon ju bie në ujdi dy Candies veçanta për të ndihmuar krijon një tjetër, more potent effect than matching them one by one.

Shpesh dy më të mirë Kombinimet e dërrmojnë karamele janë të spërkasë vrimë donut, karamele karamele përfundoi dhe hoqi.

Shfrytëzimi këto kombinime mund të ndihmojë të qartë shumicën e bordit. Kjo qasje gjithashtu mund të ju ndihmojë të qartë jashtë bordit karamele apo të vështira për të arritur candies.

Gjithashtu vlen të përmendet se disa kombinime dërrmojnë karamele të punojnë më mirë se të tjerët në borde të caktuara. Për shembull, duke kombinuar një mbështjellë me një karamele me shirita krijon një 3×3 duke hapur udhën – this combinations seem most effective on the bottom rows of a “fruta” bordit.

Një bombë ngjyra plus combo shirita karamele është e mirë për marrjen e copa pelte që janë të mbërthyer në vështirë për të arritur zonat p.sh.. corners. Gjithashtu bombë ngjyra plus një karamele përfundoi krijon shpërthime të shumta që mund të shpëtoj nga një bllok me çokollatë.

Some levels have deliberately difficult to reach candy e.g Crush Candy Niveli 181 dhe kjo qasje është e vetmja mënyrë për t'i kapërcyer këto. Another tip is that a a wrapped candy swapped with another wrapped candy will ignite a 6 nga 4 square which can clear a huge on the Board.

Ju keni për të marrë një proces të gjyqit dhe gabim në ndonjë bord për të punuar jashtë, kur ajo është më mirë për të kombinuar karamele. Gjithashtu vini re “rruga pastrimin” e disa candies.

Nëse keni ndonjë Futjet më të dobishme ju lutemi të bëjë një koment!

Speak Your Mind

*

Facebook