Crush Karamele për Blackberry

Candy Crush is being played everywhere and it’s success makes London-based owner King the world’s most popular social game developer

Më shumë se 66 milion njerëz luajnë lojëra Mbretit në mbarë botën në baza ditore – 14 milion më shumë se më parë Zynga top-spot megjithatë loja është në dispozicion vetëm në platformat e mëposhtme:

 • Telefonat Android dhe tableta
 • Telefonat Apple, tableta dhe Mac
 • Windows-PC si një prerje poshtë version

Megjithatë ju mund të luajnë Crush Candy në Blackberry by playing it on the BlackBerry 10 shfletuesi

 • hyni në Facebook llogarinë tuaj
 • zgjidhni versionin desktop e faqes
 • kërkoni për Crush Saga Candy, dhe pastaj të shkoni tek faqja e lojës,
 • kjo është një lojë flash bazuar dhe ajo shkon mirë në shfletuesin Blackberry, por ka disa kufizime si ajo nuk është Formatim për zgjidhjen.

Ajo i bën veprat dhe pasi që ai përdor facebook ID për të ruajtur të gjitha arritjet tuaja dhe nivelet, ju nuk do të humbni ndonjë arritje apo pikët.

Për të lobuar Mbretin për të bërë një version të Crush Karamele për Blackberry:

Eksitim:@ CandyCrushSaga
Email:king.com Na kontaktoni

Komente

 1. How come there is no version of candy crush for us, BlackBerry usées ???

 2. Nathalie thotë:

  Comment je fais pour telecharger candy crush sur ma tablette blackberry

Speak Your Mind

*

Facebook