Crush Karamele për HTC One

Crush Candy është plotësisht në përputhje me HTC One dhe Crush Candy shkarko këtu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.king.candycrushsaga&hl=en

HTC Njëra është flamurtare e fundit pajisje Android nga HTC dhe Samsung kombinon dizajn mahnitëse, an outstanding display and a host of innovative features to make one of the most advanced smartphones on the planet and ideal for Crush Karamele për HTC One

Në 2012, the HTC One X was the flagship Android phone that didn’t get enough respect. Despite offering a much brighter screen and a more premium design than the Galaxy S III, Samsung iku me garën smartphone.

Njëra nga HTC është një telefon i madh dhe mund të përmblidhen si:

Pro: Stunning design; Excellent ekran 1080p; Folësit zë të lartë dhe të pasur dyfishtë; Funksionalitetin telekomandë për TV; Kamera shkëlqen në dritë të ulët; Performanca shumë e shpejtë

Cons: Odd button arrangement; Nuk ka akuzuar pa tel; Zoe ndjen një gimmicky bit; Mund të jetë një shtrirje të operojë me një dorë
Aktgjykimi: The HTC One’s jaw-dropping design, mirë të ulët të lehta kamera, qasje të freskët në ekran në shtëpi dhe awe

Speak Your Mind

*

Facebook