Crush Karamele për flakë

Crush Candy është në dispozicion në një gamë në rritje të pajisjeve të tilla si ndezni zjarr.

Crush Candy Saga do të punojë në zjarr.

Ajo ishte e shpejtë dhe e lehtë për të shkarkuar dhe instaluar nga dyqani app goodereader.

Udhëzime:

Go to GoodEreader.com

pastaj App Store pastaj në anën e djathtë ju mund të zgjidhni për të shkarkuar App Store kështu që mund të merrni qasje të lehtë për të Apps

Gjej shtrydhje karamele dhe shkarkoni, por ju duhet të kthehet në të lejuar burime të panjohura në pajisjen në flakë parë.

Një tjetër mundësi është që të instaloni Crush Karamele për flakë:

1. Shkarkoni dhe instaloni një app në treg Amazon quajtur Ekspert i dokumentit.
2. Shko tek settings on Fire tuaj flakë.
3. Zgjidhni "pajisje" opsionet
4. Zgjidhni "On" opsion për "Lejoni instalimin e aplikacioneve" nga burime të panjohura.
5. Now download the Crush Candy Saga app file onto your computer: http://www.mediafire.com/download/odcqfcn3vrgncg7/Candy_Crush_Saga_1.13.1.apk
6. Plug në zjarr tuaj, and copy the Crush Candy Saga fotografi në zjarr tuaj.
7. Shko tek File Ekspert dhe gjeni instalimin (.APK) file and then choose install!

 

 

Komente

  1. zeldaspence thotë:

    why you cant play candycrushsaga on kindle fire hd

  2. I did install but unable to connect to Facebook to get tickets !help

Speak Your Mind

*

Facebook