Jeton Crush Candy Pa pagesë

Një mashtrojnë dobishme për Jeton Crush Candy Pa pagesë është si vijon:

Nëse ju të luajnë në një aparat dhe nuk e përdorin Facebook-un, atëherë ju mund të kthehet orën në pajisjen tuaj përpara 2 orë, dhe pastaj të mbani karamele dërrmuese të gjithë natën e gjatë…

Për të bërë këtë ndryshim në një iPhone

. Shko tek Settings > I përgjithshëm> Data & Kohë > Set Koha Off > Set Data dhe Koha > Shtoje dy orë përpara dhe për të marrë 4 jeton më shumë në lojën tuaj.

Për të bërë këtë ndryshim në Android

Shko tek Settings > Data dhe Koha

Ju përfundimisht do të duhet të paguani përsëri kohën, por që të planifikojë për kur ju jeni duke fjetur gjithsesi. Mos harroni të ndryshoni kohën nga PD për të PD, nëse ju jeni duke shkuar pas mesnate.

Speak Your Mind

*

Facebook