Crush Candy Lojë

Candy Crush ShopThe Candy Crush lojë ka kaluar Birds Angry të jetë lojë më të popullarizuar në botë goditur numrin #1 Pozicioni në Facebook, iOS dhe Android dyqan Luaj.

Dhe London UK zhvilluesi Mbreti ka zënë tani Zynga – krijues i Farmville – që të bëhet më popullore firmë në botë lojrave social.

Mbreti tani ka më shumë se 66 milionë lojtarë në mbarë botën, me shume se 15 milion e atyre që luajnë Candy Crush në Facebook në baza ditore.

The Crush Candy app është një lojë zbavitëse për të luajtur, por ai gjithashtu mund të jetë tejet frustruese për të kaluar një nivel që ju keni luajtur gjatë 20 kohët. Secilin nga nivelet më të larta ka një objektiv që ju duhet të kuptoj se para se ju mund të kalojë atë. Ju mund të kenë nevojë për të përdorur candies të caktuara së bashku për të thyer të gjitha të pelte, ose shkatërrojë çokollatë në sasi të kufizuar të dramave që ju merrni për atë nivel. Ndonjëherë ajo merr përpiqet të shumta të kuptoj se çfarë objektivi për këtë lojë është ... dhe nganjëherë ju mund të merrni një përgjigje duke kontrolluar nga tonë Candy Crush cheats. Lojë addicting përfshin lloje të ndryshme të candies ngjyra, jamball dhe çokollatë të argëtojë ju gjatë rrugës.

Speak Your Mind

*

Facebook