Crush Candy Niveli 342

Crush Candy Niveli 342 është padyshim një nga nivelet më të ndërlikuar deri tani.

Kompleksiteti merrni shumë më e vështirë si e bën niveli i aftësive të kërkuara.

Për të kaluar këtë nivel, këtu janë disa lë të kuptohet dhe këshilla:

  • Mbani një sy jashtë për jellies të fshehura në blloqet akullore
  • Të jellies fshehur nën ëmbëlsira krem ​​janë të rastit për çdo lojë të nivelit të 342 dhe nuk ka asnjë mënyrë për të treguar se cili prej tyre është fshehur një pelte kështu që ajo kërkon dhe elementi i fatit
  • Një strategji është sugjeruar për të lënë peshqit pelte deri në fund. Përdorimi i tyre shumë herët do të humbim ato në pastrimin më të lehtë për të arritur jellies fshehur nën shtresa e lartë e cupcakes.
  • Është shumë e vështirë për të marrë të gjitha të cupcakes brenda lëvizjet normale të alokuara.
  • Fokusimi në pastrimin vijën e parë të lartë cupcakes, ajo do të bëjë detyrën tuaj më të lehtë. Por mos neglizhojnë jellies të dukshme në bord shumë, sidomos Reshti në krye.
  • Duke përdorur combos mega si rrip që përputhen candies me të mbështjella gjithashtu do të ndihmojë në shkatërrimin e vështirë për të arritur cupcakes. Një peshk krahasohen me një ylber spërkat do të ndihmojë gjithashtu për shkak se ajo do të shndrrohet në peshq shumë dhe për të ndihmuar të pastruar një shumë të candies
  • Rri e qartë e krahasimit peshqit shumë herët – në qoftë se ju do të pastaj të përpiqet andmatch ato me karamele zhveshur ose karamele mbështjellë për më shumë largësi.

 

Speak Your Mind

*

Facebook