Nivelet Candy Crush 30 në 35

 

30z

30a

Candies me shirita mund të luajë një rol shumë të dobishme në qoftë se të pozicionuar drejtë.

Crush Candy Saga merr një kthesë interesante si ju goditi e 30-të, shumë si jeta unë mendoj!

Nivel 30 është mbi të gjitha duke rënë qershi dhe lajthia. Ajo fillon me një grumbull gurësh të vogël të karamele shkëmb e cila merr vetëm një dëshirë e fortë për të shpërbëhen. Megjithatë është e rëndësishme që ju të bëni këtë para se të ulje përbërësit tuaj në të, përndryshe ajo merr shumë më të komplikuara si një sulm anësor është e nevojshme atëherë. Tani ju do të vini re se në përgjithësi kur përbërësit e tua pikojnë ata zakonisht vijnë vetëm një në një kohë, në mënyrë të mirë të saj për të ose funksionon në këtë kolonë apo si me më bordet qëllim për hitet e mëdha që shkaktojnë më shumë viktima karamele.

30

Kjo karamele shkëmb merr vetëm një ndikim të shkatërruar.

 

Displaying photo 3.PNGNivel 31 është i përkushtuar për të bordit të karamele speciale, nuk ka fjalë për fjalë ka asnjë mënyrë për të shkatërruar pelte me metoda tradicionale dërrmues. Në më të mirë ju mund të punësojë dy bomba karamele të kombinuara së bashku të qartë bordit një herë dhe për të gjithë. Edhe vetë cBomba olour janë një alternativë e mirë për të synojnë për sa ka vetëm tre lloje të ndryshme të karamele në bord. Përndryshe ju mund të përdorni candies me shirita vertikale që të shtang e pelte, kjo do të punojnë megjithatë kjo mund të jetë i ndërlikuar siguruar që ata të lidhur me të, ku ata duhet të shkojnë, në këtë rast një shirita combo / mbështolli është më efektive.

31 31b31a

Nivel 32 është vetëm një grimë e fun! Mua më pëlqen nivelet në kohën e duhur, ata janë një justifikim i madh për të goditur candies në çdo cilat mënyrë të ju lutem! Sigurisht më e madhe se shpërthimi më i mirë për pikat e shënuar dhe e vetmja majë e vërtetë kyç për sukses këtu është për të mbajtur një sy për 5+ ëmbëlsirat që të ju jap një tjetër 5 sekonda në orën, shtrydhje mjaft prej tyre dhe ju së shpejti do të gjeni veten në krye të drejtues!

32

Nivel 32, Shto kohë të çmuar duke infektues dhe dërrmues 5+ candies.

33

Nivel 33, lëvizin zgjuar!

Nivel 33 kërkon një strategji të vogël në drejtim të ekonomisë sheqerosur, lëviz janë të kufizuara kështu që përsëri ju doni të merrni më të madh 'zhurmë’ për dollar tuaj. Katër grupe të shesheve janë të ndërlidhura si shtyllat bien nga blloqet më të lartë në fund dhe shpërthimet gjithashtu të arrijnë të gjithë, por ajo mund të jetë pak mashtruese. Ajo i ndihmon nga lartë për të punuar poshtë dhe gjithmonë të përfitojnë nga çdo kombinime si ju patjetër nevojë për to.

 

Nivel 34, Watch për rënien e shpejtë

Nivel 34 në pamje të parë mund të jetë një scarey pak, por kjo me të vërtetë është e padëmshme herë ju merrni përdorur për të udhëtuar mënyrë gjërat. Ju jeni duke kërkuar përsëri për të sjellë përbërësit poshtë në fund ende ka mungesa të mëdha të mëdha në bord. Lajm i mirë është që këto boshllëqe nuk ndikojnë në mënyrën se si candies bie, ata ende vijnë drejt poshtë (oh po ka diçka për të shikojmë përpara për të në të ardhmen!) Problemi që bëjnë ata është i pranishëm ka më pak candies dhe fushat në të cilat për të krijuar kombinime të, kjo megjithatë mund të punojë në favorin tuaj në qoftë se ju të gjeni më të lehtë për vend kombinimet e mundshme. Oh dhe një lajm i mirë është përbërësit të zbresë më shumë se një në një kohë!

35 Nivel 35 duket të pengojë (ose tezgë) një prej të njerëzve, një kolonë thyer qendror dhe bezdisshëm xhepat e vogla anësore të shtuar se shkallë shtesë të vështirësisë. Bordi megjithatë është ndryshe hapur, ju keni një marrëveshje të madhe të zonës në të cilën për të ngritur dhe të bëjë combos tuaja të mëdha, dhe combos të mëdha janë pikërisht ajo që kjo nevojat e bordit.

35b35a

Speak Your Mind

*

Facebook