Crush Candy në Samsung II Galaxy Note

Playing Crush Candy në Samsung II Galaxy Note with it’s a gigantic 5.5-inch screen is a welcome experience from that with a smartphone.

Shënim Galaxy II përmban një procesor quad-core dhe shkon në Android Jelly Bean. Ju mund të zgjerojë 16GB ose 32GB e magazinimit të brendshme deri në një 64GB shtesë duke përdorur një kartë microSD.

Candy aplikimi Crush Saga është kompatibil me Samsung GT-Galaxy Note N7100 II.

Speak Your Mind

*

Facebook