Crush Candy Saga 33

Qëllimi i Crush Saga Candy 33 is to clear all 16 nga sheshet pelte.

Crush Candy 33 është një nga sfidat më të mëdha në udhëtimin tuaj nëpërmjet botën e çmendur e Crush Candy

Ju keni vetëm 14 lëviz për të pastruar këtë bord.

Sugjerimi ynë është që të synojnë për së paku një ndeshje 4-i-a-lloj në majë të xhelatinoze në njërën nga dy quadrants ulta.

Këshilla Top:

  • Puna nga thellësia e bordit
  • Qëllimi për të pastruar dy jellies në një kohë për të ruajtur në numrin e lëviz keni
  • Përdorimin tuaj Kombinime Crush Candy
  • Fokusimi në njërën anë të bordit në një kohë – Kjo kursen kohë dhe lëviz pa flopping rrokullisje në mes të dy palëve
  • Objektivi është të qartë të gjitha jellies dhe për të fituar 32000 pikë në 14 lëviz për të përfunduar këtë nivel.
  • Përdorni një kombinim i candies me shirita dhe përfundoi

Folks Good luck

Speak Your Mind

*

Facebook