Crush Candy Saga për Android

Crush Candy Saga është një aventurë Addictive puzzle ku ju mund të kaloni dhe ndeshje rrugën tuaj nëpërmjet më shumë se 100 Nivelet. Now available for Android phones, tableta dhe pajisje.

Crush Candy Saga për Android shkon në të gjitha pajisjet Android të cilat përmbushin kriteret e mëposhtme:

  • Own një procesor të ndërtuar mbi arkitekturën ARMv7
  • Mbështet OpenGL ES 2.0
  • Mbështetur një 320×480 rezolutë ose më e lartë
  • Run në Android OS 2.2 ose më e lartë.

 

Speak Your Mind

*

Facebook