Crush Candy Saga – Nivel 50

50aaNivel 50!…Ju keni bërë progres të mirë, ju jeni patjetër duke marrë ul receptorin e telefonit të këtij biznesi Candy Crush, por në qoftë se ju keni gjetur veten dy ose tre jellies larg duke hapur këtë kohë bordit dhe prapë kohë, pjesa tjetër e siguroi ju nuk jeni vetëm! Në shikim të parë kjo mund të duket relativisht e lehtë, por pa një shkon pak me fat dhe disa kombinime të mirë të veçantë që ju kanë gjasa për të ardhur deri të shkurtër nëse nuk i përdorni lëviz tuaj me mençuri.50ab

Me vetëm 50 lëviz dhe dajak 17 Wired në candies të lirë, secili sportive shumë vetë pelte me dy qendra e saj squishy, puna juaj është prerë patjetër këtu. Pa dyshim prioriteti juaj e parë është për të thyer në këto candies, sapo të candies caged janë të lirë që ju mund të filloni për të kërkuar kombinimet esencialë për të gjeneruar disa karamele të veçantë dhe në mënyrë ideale, kombinime të veçanta karamele.50

Caged ose Wired në candies (apo është liquorice?) mund të çlirohet vetëm nga 'dërrmues’ me të njëjtin lloj të candies ose duke u godit nga një karamele "shpërthim" të veçantë. Me shirita dhe këmishë kombinime janë veçanërisht të dobishme me veprimin e tyre horizontale dhe vertikale tri kolona të kleringut, por për shkak të hapësirës së kufizuar që ju keni krijuar këto mund të jetë më e lehtë tha se bëhet.

Mënyra më e mirë është që të punojë ky bord është nga lartë poshtë, nëse ju hiqni shumë candies nga thellësia e meposhtme candies caged hapësirat majtë nuk do të jetë e mbushur, duke ju me një hapësirë ​​frustruese '’ apo edhe 'hapësira’ që janë të mbushur vetëm kur shtresa e mësipërme merr plasaritur përmes.

50a

Ngritur për një shirit horizontal ose një karamele të mbështjella, ajo që ju zgjidhni varet nga ajo që është afër.

50

Një të ngritur për një shirit vertikal ose një karamele të mbështjella, Shiko për "L’ ose 'T’ formë për të ndërtuar një kombinim.

 

Nivel 50 është një bord që sigurisht kërkon një maturi pak dhe disa strategji (dhe më shumë se pak fat), por është edhe brenda mundësive në qoftë se ju përdorni lëviz tuaj me mençuri. Merrni kohën tuaj, që pelte nuk do kudo më vete….për fat të keq.

 

 

 

Speak Your Mind

*

Facebook