Nivel 421 - Ju duhet të jetë shaka!

Wow Niveli 421! Me rreth tani ju keni lënë të gjatë prapa të gjithë miqtë tuaj 'normale' dhe janë ndoshta ndjenja disi smugly 'ekspert', përse jo! Ju keni shtypur në rrugën tuaj nëpërmjet një ton karamele, krijuar çdo kombinim…në tri kopje, mundi shakullimat dhe tornadot, sfidoi sheshet gjitha-konsumojnë çokollatë, pastruar Jelly në zonat e paarritshme, bërë Mincemet nga pica dhe Wired hapur në copa lëng ... se sa e vështirë mund të jetë për të palë deri 7 candies me shirita? Sa e vështirë të vërtetë?

Unë jam i nivelit të bindur 421 ishte vendosur strategjikisht këtu për të shtypur çdo dobësi të mundshëm, dhe të gjithë ata që e ka mbajtur jashtë në një blerje në lojë në fund nxjerr me kollë. Ajo ka një mënyrë për të thënë: "Ja një pin e madhe e madhe, Unë jam duke shkuar për të pop flluskë tuaj dhe të ju lejojnë të kthehet në tokë, ju nuk jeni me të vërtetë aq i mirë sa ju mendoni se ju jeni ". E pra të jetë e drejtë që ju keni bërë deri tani ju duhet të jetë shumë e mirë, por kombinimi i atyre 'dashur’ tornadot dhe se 'ëmbël’ shpërthimet pica gati të përkryer për të zhdukur progresin tuaj është e mjaftueshme për të dërguar askujt një lajthitur pak.

Hyni në këtë fazë me një sasi të lëviz shtesë në kutinë tuaj, ju do të duhet t'i. Ky është niveli ti e kupton se është në të vërtetë aftësi të përfshirë në këtë lojë, largpamësi është çdo gjë dhe se zhvillimin dhe zbatimin e strategjive është thelbësore. Ju do të duhet për të kujtoj ku candies do të bien dhe çfarë pasojash çdo veprim ka. Nuk ka asgjë si një pizza aksidentalisht pastrimin dhe duke hedhur një çekiç pastrimit të bordit.

Planifikoni sulm tuaj para se të filloni, me vetëm pesëdhjetë lëviz në dispozicion çdo njëri prej tyre ka për të numëruar. Ju do të duhet 21 lëviz vetëm për të krijuar çdo palë dhe të shpërthejnë ato, duke lënë vetëm 4 lëviz për të ngritur çdo kombinim karamele me shirita, të cilat mund të tingëllojë si një shumë, por me një uragan bezdisshëm dhe katër pica shpërthimet gati të shuaj të gjithë punën tuaj të vështirë në çdo sekondë, ky bord është i ndërlikuar!

Këto shakullimat kalojnë mini apo tornadot janë gjëra të ëmbël pak…në qoftë se ju e doni kaos dhe shkatërrimin që është. Shumë rrallë një do të tokës pikërisht aty ku keni nevojë për të, por më shpesh se nuk do të prekni poshtë ashtu si ju jeni gati për të vijë deri "lëvizje të përsosur’ dhe jo vetëm do të shkatërrojë atë karamele, por ajo do të lëvizë dhe të lënë atë hapësirë ​​dented, i çmendur, thyer dhe të papërdorshme derisa masa tjetër është përfunduar…nuk kam përmend se sa bukur këto gjëra janë të? Ata mund të jenë shkatërruar nga një shpërthim, por kthehen disa lëvizje më vonë për të përhapur cilësitë e tyre endearing pak më tej.

StickItPhoto (2)IMG_5289

Pra të mundë të nivelit të 421 ju shumë e shumë keni dy mundësi, punojnë brenda për të hequr sheshet pica shpejt dhe ndër gishtat e paketave të karamele me shirita të mbetet e paprekur. Ose të përpiqen dhe të thyer këtë karamele mpiksur falas duke punuar bishtin jashtë dhe të lartë ata në fund për t'u bashkuar deri para plasaritje pica falas, pra duke filluar me të paktën dy kombinime poshtë dhe vetëm 5 për të shkuar. Sido që të jetë ajo është një proces që ka nevojë për shqyrtim të kujdesshëm. Freckles çokollatë janë të mëdha për të rritur gjasat e ngulje katër në një rresht, por pastaj përsëri kështu që mund të kalojnë gishtat dhe të cilët dëshirojnë me një yll. Nuk duket të jetë një shumë e fat të përfshirë në këtë lojë, sidomos kur ju keni ardhur deri tani!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speak Your Mind

*

Facebook