Nivel 65 – Demystified

 

65

Nivel 65 duket të jetë krijues Candy Crush ose shkelës, janë padyshim ata që beteja me kokëfortësi për të mos lënë këtë disfatë fazë atyre, dhe duke gjykuar nga grumbull e miqve kam loitering në këtë këtë pikë, ka nga ata shkojnë 'ok unë jam jashtë'. Tani kjo është ndoshta një gjë e mirë, nuk ndalohet pirja e duhanit pjesë qartë, zhvillimi vendosmëri….sepse edhe lejon të them vetëm se ka një tërësi shumë më shumë trickiness për të ardhur!

Unë kam rishqyrtohet vetëm Niveli 65 për të rifreskuar mendjen time si për atë që të gjithë bujë është rreth dhe nga këndvështrimin tim të ngritur të gjithë rrugën deri përtej nivelit 430 Unë do të të duhet të them 'Ju mund ta bëjë atë!!’ (nuk kam vetëm të tingëllojë si Rob Schneider?) Nuk ka dyshim se është i ndërlikuar për të pastruar rrugën tuaj në ato pjesë të vogla kubike të vetme tehe, por kjo është karamele thelbësor i veçantë duke e bërë të trajnimit! (për të mos përmendur qëndrueshmëri forcim!)

65 2

Dhe kjo është ajo që ju duhet të bëni….40 lëviz, nuk e tij një shumë, por ju do të merrni ul receptorin e telefonit të bërë çdo akuzë veprim!

  • Para së gjithash të hequr qafe të asaj çokollatë, kanë një festë & gllabërojnë shumë, jo seriozisht mos bëni ndonjë gjë tjetër derisa ju të keni hequr atë të gjithë. Çdo herë që ju të hiqni një pjesë ju mund të sigurtë të bëjë një lëvizje tjetër pa më në rritje, në qoftë se ju dont ajo do të përhapet dhe kjo fuqi e tretë e mbuluar do të marrë tre 'crushes’ për të hequr pelte; një për të hequr çokollatë, një për të hequr shtresa e parë e pelte dhe një për të përfunduar atë (mirë cubes jashtme gjithsesi). Përjashtimi i vetëm për këtë është nëse ka një kombinim shumë i mirë për të refuzuar ndezur drejt në ju. Ju duhet të jetë në gjendje të bëjë këtë në më së shumti 10 lëviz, shikoni për shtypja që në mënyrë ideale të marrë nga më shumë se një copë në një kohë dhe të qëndrojnë në detyrë!
  • Shiko për modele dhe të bëjë ato kombinime të veçanta karamele! Kjo është ndoshta më e rëndësishme se duke u përpjekur për të 'shpërthej’ Wired në candies si një shpërthim do të bëjë këtë për ju. (njëjta marrëveshje vlen edhe pse, në qoftë se ju shihni një kombinim shumë të mirë për të refuzuar, shkoni për të!) Idealisht ju doni të bëni të hitters të rënda, një bombë karamele dhe një me shirita dhe me shirita dhe përfundoi, ose ndonjë kombinime do të bëjnë. Një shirita në shirita është ok, por vetëm mos harroni të shikoni ku ajo do të shkojnë jashtë, Jo lëvizjet e mbeturinave në qoftë se ajo është në kolonën e gabuar.
  • I dont mendoj se ky bord është në të vërtetë logjistike e mundur për të përfunduar pa përdorimin e kombinimeve, ka vetëm pelte tepër shumë për të thyer dhe shumë nooks ndërlikuar. Në vijim është një i dobët e grevës së fat unë vetëm e kishte, dhe një fat pak dhe shumë shumë orë të praktikës! (po edhe unë u mbërthyer një herë në këtë nivel për ditë!). Ai mori me nëntë lëviz për të shkatërruar çokollatë, pastaj mbi ndërtimin e candies të posaçme deri sa kam pasur disa kombinime të mira. Shikoni me kujdes edhe pse, Unë kam qenë me fat me shirita im dhe u mbështoll e humbi bombë ngjyra dhe combo shirita, që do të kenë me të vërtetë prishur drejtuar tim në qoftë se e kishte hedhur në erë!

656657658659

671 670651Woo Hoo oh dhe të kërkoni që kam marrë për të bërë një pak të lumtur Unicorn trishtuar! ose një kalë i trishtuar një njëbrirësh…Unë nuk kam motive nga se njëra ende!

653654655652

Speak Your Mind

*

Facebook