Candies veçanta dhe kombinimet Super

Çdo një relativisht serioze në lidhje me mbulimin gjurmët serioze në bordin Crush Candy tren e di rëndësinë e candies "të veçantë"; ato stripy, ato të mbështjella dhe ndonjëherë shijshme CFreckles hocolate! Deri sa ju shkoni në lidhje me krijimin e kësaj karamele fuqishme kryevepre mirësinë? E pra e saj relativisht e thjeshtë një herë ju merrni përdorur për njohjen dhe manipulimin modele dhe ju e merrni më shumë i aftë në atë si lojë zhvillohet (mirë ju duhet të merrni më të mirë në atë, ose ju nuk keni shans për të përparuar në të gjitha) Të gjithë në bord!! Choo Choo!

special candy

Tre candies të njëjtën ngjyrë do të "shtrydhje’ ose keqas ata candies, bordi lojë atëherë bie poshtë candies të reja dhe gjëra të bien zakonisht në një mënyrë vertikale (si lojë zhvillohet disa bordeve të ketë pengesa që shkaktojnë candies të bien rreth tyre). Match katër candies në një vijë të drejtë ose vertikalisht apo horizontalisht dhe ju merrni një karamele me shirita, me vija horizontale ose vertikale në varësi se si ajo u formua. Këto vija të përcaktuar se cila mënyrë ajo do të shpërthejnë shumë, e cila do të jetë në dispozicion për të njohur dhe të përdorur një herë bordet merrni e komplikuar dhe lëviz më pak. Ju gjithashtu mund të përdorni karamele me shirita të 'goditur’ dhe shkaktojnë candies të tjera me shirita në të gjithë anën tjetër të bordit. Vetëm mos harroni që të mos ketë dy nga të njëjtin drejtim në një rresht, ndryshe kur shpërtheu një do të jetë tretur.

srtiep

Kur dy candies me shirita janë të kombinuar një kolonë të vetme në të katër drejtimet do të merren jashtë.

stripe Dy candies me shirita mund të kombinohen së bashku pavarësisht nga ngjyra në qoftë se ata janë pranë njëri-tjetrit, kjo vendos jashtë një shpërthim të vetëm kolonë në katër drejtime, krejt një bum në fuqi pak! Për një pak më shumë 'BANG’ megjithëse, kombinuar një shirita me një karamele të mbështjella dhe të shikojnë tre korsi të dyfishtë i drejtuar dërrmuese të tillë të ngrihet, kjo mund në mënyrë efektive të qartë 1/3 i bordit tuaj në një lëvizje të vetme dhe përsëri këto mund të kombinohen pavarësisht nga ngjyra.

3st13st3 Për të marrë një karamele të mbështjellur keni nevojë për një 'L’ ose nje 'T’ formë, mbajtur në kërkim për kombinime apo pjesë kombinime që mund të jenë 50akompletohet duke manipuluar kolonë të vetme ose horizontalisht ose vertikalisht. Nëse ju gati të keni një kontroll model dhe të shihni nëse ju mund të kandidojë candies nëpër hapësirën pa shqetësuese candies ekzistuese të dobishme derisa ngjyra e kërkuar shfaqet. Dy candies përfundoi të kombinuara së bashku japin një shpërthim mbresëlënëse që mund të jetë shumë i dobishëm në të vërtetë kur vjen puna për fshirje jashtë një pjesë të madhe të bordit tuaj.

wra

Zhvilloni modelin e nevojshme për të krijuar një karamele përfundoi duke manipuluar karamele përfundimtar gjelbër në vend

wrap 

A mbushet me prenka (ose bombë karamele) është 5 candies të njëjtën ngjyrë të gjithë në një rresht i zoti të vogël. Përsëri ka disa mënyra të ndryshme për të manipuluar karamele për të bërë dhe e rëndësishmja për të ngritur lidhje të tilla ngjyra dhe super kombinimet. Vetëm këto candies të veçanta janë shumë të dobishme, por së bashku ata të shtoni një dimension krejtësisht të re crunchy për të lojës. Si ju përparim ju do të gjeni rëndësia e candies të tilla të veçanta dhe kombinime rrit me nivele të caktuara edhe më të përkushtuar për kombinime të caktuara. Bomba Ngjyra janë kaq të gjithanshëm dhe të tilla një pjesë integrale e lojës që ata kanë earnt faqen e tyre! check it out këtu!

Speak Your Mind

*

Facebook