Nivelet Candy Crush 30 në 35

  Candy Crush Saga takes an interesting turn as you hit the 30’s, shumë si jeta unë mendoj! Nivel 30 është mbi të gjitha duke rënë qershi dhe lajthia. Ajo fillon me një grumbull gurësh të vogël të karamele shkëmb e cila merr vetëm një dëshirë e fortë për të shpërbëhen. Megjithatë, është e rëndësishme që ju të bëni këtë para se të ulje përbërësit tuaj […]

Nivel 147 – Pse ne e urrej atë, dhe se si ne mund të mundë atë

Nivel 147 është një nga ato nivele wilting Candy Crush fun, ajo ka shumë elemente që kombinojnë për të bërë këtë 'saga' një frustratingly vështirë. Fillimisht dizajni i bordit nuk duket shumë frikësuese deri sa ti e kupton se karamele nuk bie drejt deri sa ajo merr e kaluara "prerë jashtë’ Fushat. Këto copa të zhdukur të […]

Nivel 65 – Demystified

  Nivel 65 duket të jetë krijues Candy Crush ose shkelës, janë padyshim ata që beteja me kokëfortësi për të mos lënë këtë disfatë fazë atyre, dhe duke gjykuar nga grumbull e miqve kam loitering në këtë këtë pikë, ka nga ata shkojnë 'ok unë jam jashtë'. Tani kjo është ndoshta një gjë e mirë, nuk […]

Candy Crush Survival – Këshilla ju duhet të dini

Ka një mori të lë të kuptohet dhe këshilla të vogla që do të bëjë të luajë Crush tuaj Candy lojë pak më e lehtë, disa që ju mund të keni zbuluar për veten tuaj, të tjerët mund të jetë pak më të errët dhe një rezultat i një varësisë dukshme! Në çdo rast ajo ndihmon të dini sa më shumë të jetë e mundur në këtë dukje të […]

Candies veçanta dhe kombinimet Super

Çdo një relativisht serioze në lidhje me duke mbuluar gjurmët serioze në bordin e trenit Candy Crush di rëndësinë e candies "të veçantë"; ato stripy, ato përfundoi dhe Freckles ndonjëherë shijshme çokollatë! Deri sa ju shkoni në lidhje me krijimin e kësaj karamele fuqishme kryevepre mirësinë? E pra e saj relativisht e thjeshtë një herë ju merrni përdorur për njohjen dhe manipulimin modelet dhe […]

Crush Candy Saga – Nivel 50

Nivel 50!…Ju keni bërë progres të mirë, ju jeni patjetër duke marrë ul receptorin e telefonit të këtij biznesi Candy Crush, por në qoftë se ju keni gjetur veten dy ose tre jellies larg duke hapur këtë kohë bordit dhe prapë kohë, pjesa tjetër e siguroi ju nuk jeni vetëm! Në shikim të parë kjo mund të duket relativisht e lehtë, por pa një shkon pak me fat dhe […]

Mbërthyer padurueshme në Candy Crush – Kursimit të mendje e shëndoshë lë të kuptohet dhe Këshilla

  Nuk ka dyshim, Disa nivele Candy Crush janë HARD dhe më të gjatë ju jeni të mbërthyer për më shumë këto nivele duken. Kur unë shkoj në pikën e frustrimit ka disa gjëra që unë të përpiqet që mund ose nuk mund të bëjë ndonjë ndryshim aktuale, por unë gjithmonë merrni atje në fund! […]

Nivel 421 - Ju duhet të jetë shaka!

Wow Niveli 421! Me rreth tani ju keni lënë të gjatë prapa të gjithë miqtë tuaj 'normale' dhe janë ndoshta ndjenja disi smugly 'ekspert', përse jo! Ju keni shtypur në rrugën tuaj nëpërmjet një ton karamele, krijuar çdo kombinim…në tri kopje, mundi shakullimat dhe tornadot, sfidoi sheshet gjitha-konsumojnë çokollatë, pastruar Jelly në zonat e paarritshme, bërë Mincemet nga pica […]

Menaxhimi miq jo-lojrave Facebook dhe Candy Crush

Ashtu si gjërat më në jetë, Candy Crush është më shumë argëtim me miqtë, dhe me shume miq ju keni më emocionuese (dhe i përshtatshëm) është! Megjithatë dikush me një jetë të shëndetshme Facebook e di se sa e vështirë nganjëherë mund të jetë për të menaxhuar 'ëmbël ëmbël' varësisë tuaj ëmbëlsuar dhe për të mbajtur të gjithë në listën tuaj të miqve lumtur. Ajo […]

Candy Crush bomba ngjyruese (Freckles)

Candy Crush është një tërësi shumë më tepër se një switching karamele, gishtin përgjimi, ngas trurit…Një Saga e saj! dhe pjesë e këtij udhëtimi magjike mistik është duke zhvilluar aftësi për të krijuar candies të veçanta. Çfarë mund të jetë më mirë se duke bërë një karamele që fshin bordin e një ngjyre të vetme? E pra ndoshta bërjes bashkë atë me një shirita […]