Join ekipi ynë

Ne jemi gjithmonë në kërkim për kontribuesit në karamele-Crush.co.

Nëse ju keni një interes të madh në Crush Candy Saga dhe kanë përvojë të platformave të tilla si WordPress, ne do të duan të dëgjojmë nga ju, nëse ju dëshironi të jenë të përfshira në :

  • Krijimi walkthroughs
  • Moderator dhe duke iu përgjigjur komenteve
  • Krijimi postimet dhe sende të lajmeve

Ju lutemi plotësoni formularin e kontaktit më poshtë:

 

Speak Your Mind

*